Toiminimeä, domain-nimeä, nimeä. Kivaa ja haasteellista!

Jostain se on nyt aloitettava tämä päätyön ohella harjoitettavan toiminimen perustaminen - ja tästä se nyt alkaa, eli jeeee! Tällä päivämäärällä omistan nyt oman domainin, oman www-osoitteen! Aikas kivaa :) (ja julkaisen kyllä www-linkin heti jakoon kunhan saan sivut liveksi webiin!) :) jeee!

Jokainen voi hakea omaa domainia Viestintäviraston-sivuilta (www.ficora.fi). Kustannus on vuositasolla 13 e/vuosi. Ei siis varsinaisesti mikään kuluerä. Toki osoite pitää joka vuosi päivittää, tai maksaa kerralla ennakkoon 3 tai 5 vuoden maksu. Aloitin itse vuodella, hih.. Tämän domainin hyväksymisen jälkeen tarvitaan vielä web-hotelli(palvelin), jolla itse sivut sitten pyörivät. Itse otin web-hotellipalvelut käyttöön ystäväni suosituksella osoitteesta www.sipeto.fi. Kustannus web-hotellista on 60e/vuodessa.

Toiminimihakemus (Y3 perustamishakemus, löytyy os. www.ytj.fi) odottaa vielä viimeisiä täydennyksiä. (
ksityisen elinkeinonharjoittajan perusilmoitus kustantaa 75 euroa). Pitkään mietin tätä toiminimen perustamista, mutta kiitos lähipiirin tsempin ja luotto siihen että tästä voi tullakin jotain saivat jatkamaan. Ja so, jos ei niin en keksi mitään menetettävää. Tää on kivaa! ja haasteellista. Mutta mitään ei voi saada ellei yritä. Ja minähän olen tyttönen joka tavoittelee aina unelmiaan...
Lisäksi olen nyt viimeistään opintojeni myötä aika lailla hurahtanut tähän alaan... Tykkään niin meikata, stailata, suunnitella, somistaa ja sisustaa - maailma on vaan niin paljon kauniimpi kun sen näkee läpi visuaalisten lasien. Eikös vain? :)Hmmm, elikä mikäs se mun toiminimen nimi sitten onkaan? se selviää piaaaaaan... :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!