hiphei...Kevättä rinnassa

Nyt on kuulkaas juuri se suloinen hetki meneillään kun talvi kääntyy kevääksi ja auttamatta ah, niin ihanaksi kesäksi! Eikös vaan? Minua ei ainakaan yhtään sureta että talvelle saa jo melkein vilkutella morot, isolla kintaalla.
Nämä suloiset alkukevään aamut on ihana saada aloittaa kirkkaalla auringonpaisteella (ikkunat pitäisi muuten pestä kotona, huh!) ja hymykin alkaa tulla helpommin, jopa automaattisesti vähän kuin auringon kanssa kilpaa. Hyvä viivis toisin sanoen :)

Tää postaus on ihan tällainen kevyt hömppä-versio, Naistenpäivä ja kaikkee. Kerron vain nopeasti miten hulluttelin viikonloppuna (päivällä), illalla sitten hulluttelun sijaan humputtelin kaupungilla leffoissa ja loosessa (kävin katsomassa viimein Hugon, ihanaihana ja kaunis tarina!). Päiväisen hulluttelu-kuvaussession ideana oli siis päivittää tänne blogiin ja web-sivuilleni uusi kuva itsestäni. Yeah right! Ei käynyt kuulkaa ihan nappia painamalla ehei… Voi apua...kevätkevätkevät! Ei mennyt ihan kuin...you know... Tässä kuitenkin muutamia kuvia joista on ehkäpä aistittavissa epätoivon ja tuskastumisenkin merkit…"tukka auki vai kiinni?"…"ehkä mä kuitenkin laitan sen auki, oota vähän…" ja niin pois päin...ziisus!ja räkänaurut päälle! :) Lopputulos sessiosta on pienellä tuossa blogin reunassa. Ja en siihenkään ole kovin tyytyväinen (tietenkään), mutta näillä mennään kunnes oikeasti jaksan panostaa tähän kuvaussessioon. Nyt ei ehkä ihan kysyntä ja tarjonta vastannut, mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan tässä tapauksessa. Hehh… mene ja tiedä.

Viestin tärkeinpänä ajatuksena oikeastaan haluaisin vain toivottaa kaikille naisille oikein ihanaa ja kreisiä Naistenpäivää! Let´s hölläillään :)


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!