Back for good

Hei! Ja mukavaa alkanutta joulukuuta. Nyt mennään jo suklaakalenterin kolmatta luukkua, jänskää. Minulle tämä joulukuun alku tarkoittaa paljon töitä, asioiden viimeistelyä ja valmistautumista pian alkavaan lomaan. Lisäksi viime viikonloppuna vietetyt aivan ihanat pikkujoulut kruunasivat joulukuun aloituksen.
Joka tapauksessa, kaiken osalta kehitys ei mene aina eteenpäin, vaan jouduin palaamaan blogini ulkoasussa vanhaan "perinteisen" malliseen näkymään. Viikon ajan esillä ollut dynaaminen web-näkymä oli mielestäni aivan fantastisen cool ja tyylikäs, mutta siinä oli puutteita joista reklamoin myös bloggeriinkin, mutta en jäänyt odottamaan korjauksia, kun halusin mm. Instagram -kuvat takaisin sivuvalikkoon. Tarkoitukseni ei ollut järkyttää ja pallotella teitä rakkaat lukijat ulkoasu seikkailuillani. Toivottavasti yhä pysytte mukana. Back for good.

Jään kyllä kaipaamaan tätä blogi näkyä... Mutta maybe someday :)

2 kommenttia

  1. Mä oon kans useemman kerran miettiny josko vaihtais sellaseen dynaamiseen mutta jos niissä kerran on puutteita niin harkitsenpa vielä kertaalleen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis, no sama juttu! Ovat kyllä kovin näyttäviä ja niin kovin houkuttelevia mutta kaipaavat tosiaan vielä koodausta :) Vanhassa vara parempi...tai jotain ;)))

      Poista

Kiitos kommentistasi!