Yes Yes Yes -ravintolan tunnelmallinen Winter Garden

Synttärijuhlat, treffit, kahden keskinen tapaaminen, arki-illan piristys tai ihan vaan nälkä on hyvä syy lähteä ravintolaan. Yes Yes Yes -kasvisruokaravintola on kuulunut suosikkeihini aina sen avautumisestaan saakka. Ravintolan tunnelma, neon-kyltit, sisustus ylipäätään ja sen rento ilmapiiri on puhutellut minua ja saanut palaamaan ravintolaan kerta toisensa jälkeen Ja itse ruoka on luonnollisesti aina ollut maukasta ja täällä jos jossain pääsee kokeilemaan ainakin itselleni vähän erikoisempia kasvisruokia, kuten nyt vaikkapa palmun sydäntä. Omat ikisuosikkini listalta ovat halloumiranskalaiset sekä avokado-pistaasi dippi ja flatbread. Tällä hetkellä ainakin menulta löytyvä kurpitsarisotto oli myös aivan fantastisen hyvää, vaikka en normaalisti syö kurpitsaa, niin tässä se ei maistunut vaan oli suussa sulavan maukasta.Tunnelmallinen Winter Garden

Yes Yes Yes -ravintola on pystyttänyt ravintolansa eteen kävelykadulle aivan hiljattain muutaman  tunnelmallisen Winter Garden -rakennuksen. Kyseessä on siis sellainen oma privaatti, läpinäkyvästä pleksistä tehty, kasvihuoneen tyylinen rakennus, jonne mahtuu istumaan 4-6 henkilöä.
Tarjoilu toimii samalla tapaa kuin itse ravintolassa ja menu on myös sama. Bonuksena Winter Gardenissa voi kuunnella omaa musiikkia Bluetooth-kaiuttimen välityksellä ja Winter Gardenista löytyy myös pieni lämpöpatteri sekä vilttejä. 
Winter Gardeniin voit tehdä pöytävarauksen tästä ja lisätietoa Yes Yes Yes -ravintolasta ja menusta löydät tästä. Viettäisitkö sinä tunnelmallisen illan Winter Gardenissa ja onko Yes Yes Yes -ravintola sulle muutoin tuttu?

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

2 kommenttia

  1. Täytyy myöntää, että en ollut kuullutkaan paikasta. Tosin näin ei-helsinkiläisenä se ei välttämättä ole ihme. Ilmeisesti tuo on avattu 2018? Nyt kun hieman googlettelin, niin varsin kehutulta vaikuttaa. Täytyy pitää paikka mielessä seuraavaa Helsingissä käyntiä varten, sillä sinunkin jutun perusteella tykättäisiin varmasti viettää ilta tuolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Ja joo, itse ravintola Yes yes yes on ollut olemassa jo useamman vuoden, mutta nämä viehättävät Winter garden -boxit tulivat vasta nyt lokakuussa. Ja nyt niitä on tämän kirjoituksen jälkeen tullut itse asiassa lisääkin. Lämin suositus jos Helsingistä etsii kivan viben omaavaa ravintolaa ja herkullista ruokaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!