Hotellivinkki Gran Canarialle: Ocean Hill -hotelli, Puerto Rico

Puerto Ricon lämmöstä löytyy loistava Ocean Hill -hotelli, jonka tilavilta parvekkeilta (useimmista) on todella kauniit näkymät merelle. Aurinko lämmittää terassilla tai uima-altailla loikoilevia vieraita aivan auringonnoususta lähes auringonlaskuun saakka. Riippuen hieman huoneiston sijainnista aurinko saattaa kadota viereisen hotellin tai terassin seinämän taakse joko loppuiltapäivästä neljän tai viiden aikoihin. Muutoin aurinko hellii pitkin päivää hotellin asiakkaita.

Ocean Hill -huoneistohotellin vetonaula on ehdottomasti toinen hotellin uima-altaista, ylemmällä tasolla sijaitseva infinity pool. Tässä uima-altaassa kelpaa viilentyä ja katsella kauas horisontissa kirkkaana kimmeltävää Atlantia.




Ocean Hill -hotellin infinity poolilta on upeat maisemat Atlantille.


Ocean Hillin toinen allasalue näyttää tältä.


 

Itse viihdyimme myös erinomaisesti omalla isolla terassilla. Välillä aurinkovarjon alla ja välillä ihan kunnolla aurinkoa palvoen ja merelle tuijotellen. Terassilta käsin on helppo bongata mereltä turistiveneitä, jotka ajavat Puerto Moganiin ja takaisin tai katamaraaneja, jotka vievät turisteja päiväristeilylle. Yksittäiset purjeveneet tuottavat meille kuitenkin suurimman mielenkiinnon ja ajatuksen, että mistähän he ovat tulossa ja minne heidän matka jatkuu seuraavaksi...

Parasta Ocean Hill -hotellissa on myös sijainti, etenkin kuntoilun kannalta. Minne tahansa oikeastaan päätätkään lähteä, saa hieman kuntoilla. Molemmille lähirannoille (Puerto Rico ja Playa de Amadores) kävelee kätevästi rinnettä alas ja takaisin ylös, joka vaatiikin jo pientä hengästymistä.

Myös hyviin ravintoloihin on kävelymatkaa ja usein kävelimmekin alas Puerto Ricon kaupunkiin ja Mogan -ostoskeskuksen tuntumaan. Ravintoloita löytyy myös aivan kivenheiton päästäkin (Europa -ostoskeskuksesta), mutta en oikein täysin innostunut niiden tasosta, vaikka väkeä niissä toki riitti. Takaisin hotellille tulimme iltaisin toisinaan taksilla, joka maksoi hotellille noin 5 euroa.

Puerto rico on myös porrastreenaajien aatelia, sillä portaita tässä pitäjässä kyllä piisaa. Me tykkäsimme niistä ja ihan kuntoilumielessä rampattiin niitä edes takaisin päivän päätteeksi iltalenkeillä. 


Auringonnousu terassilta kuvattuna.

Upea ja värikäs auringonlasku hotellin yleisistä tiloista kuvattuna.





Ocean Hill -hotelli on huoneistohotelli

- Ocean Hill -huoneistohotelli on vain aikuisille tarkoitettu, (ikäraja 16-vuotta).

- hotelli sijaitsee Puerto Ricon ja Playa de Amadores -rantojen välissä kukkulan laella rinteessä

- ylös kukkulalle hotellille vie kaksi tietä (toinen Puerto Ricon puolelta ja toinen Playa de Amadoreksen puolelta). Jalkaisin nousu on kohtalaisen vaativa, mutta kuntoilua kaipaaville matka rannalle ja takaisin käy hyvästä treenistä.

- hotellille pääsee myös taksilla, minkä käyttö Puerto Ricossa on edullista

- en suosittele liikuntarajoitteisille, sillä hotelli sijaisee rinteellä. Joskin jokaiseen kerrokseen pääsee kyllä hisseillä, mutta silti rappusia ja kerroksia on todella paljon.

- pakettimatkoja Gran Canarialle Ocean Hill -hotelliin tarjoavat ainakin Tjareborg

- hotellissa itsessään on pieni kauppa, mistä saa perus elintarvikkeita. Aivan kävelymatkan päässä sijaitsee myös isompi HiperDino -ruokakauppa ja ravintoloita (Europa -ostoskeskuksessa)

- allasbaarista voi ostaa pieniä snackseja ja juomia edulliseen hintaan

- monipuolinen kuntosali upeilla merinäkymillä

- aamupalaa voi nauttia hotellin ylärakennuksessa upeilla merimaisemilla terassilla tai sisätiloissa


Swim up -huoneistoja, eli näissä huoneistoissa oli oma uima-allas.

Biljardia pystyi pelaamaan aika upeissa merimaisemissa.

Hotellilta löytyi myös tällainen rentoutumisalue.

Tätä poreallasta ei oltu lämmitetty, joten istuminen näissä aurinkotuoleissa viilensi hyvin.

Pientä suolaista välipalaa allasbaarista.


Ocean Hill -hotellihuoneet

Meidän hotellihuone oli 1 makuuhuoneen asunto, jossa oli erillinen makuuhuone ja yhdistetty keittiö ja olohuone. Olohuoneessa oli sohva ja sohvapöytä sekä tv. Ja keittiön puolella korkea pitkänmallinen baaripöytä tuoleineen. Keittiöstä löytyi astiasto ja kaikki tarpeellinen kokkaamiseen. Hyödynsimmekin keittiötä aika aktiivisesti. 
Tämän lisäksi huoneistossa oli ihan kohtalaisen tilava kylpyhuone. Olohuoneesta avautui upea suuri terassi, mihin paistoi aurinko pitkin päivää. Terassilla oli kaksi aurinkotuolia- ja varjo, sekä ruokailuryhmä kahdelle. 
Me vietimme varmasti suurimman osan ajastamme terassilla, josta oli upeat maisemat merelle. Välillä kävimme pulahtamassa altailla tai hakemassa mangosmoothiet allasbaarista.

Katso kuvat hotellihuoneista Ocean Hill- hotellin omilta sivuilta tästä.

Omalla terassilla maistui hyvin iltapäivätee.


Etätyöskentely Ocean Hill -hotellissa

Mieheni etätyöskenteli useamman viikon (2/2022 ja 12/2022) Ocean Hill -hotellissa ja emme törmänneet mihinkään epäkohtaan asiassa. Meidän huoneistohotellihuoneessa oli oma makuuhuone, yhdistetty olohuone ja keittiö, jonka pöydän ääressä pystyi työskentelemään rauhassa.

Minä viestin usein aikaa makuuhuoneessa koneella, terassilla, uima-altaalla tai lenkillä. Näin en häirinnyt mitenkään hänen työskentelyä. Wifi toimi täydellisesti, vaikka molemmat käytimme sitä aktiivisesti.

Etätyöskentely Ocean Hill -hotellissa ansaitsee meidän kokemuksen pohjalta täyden 10!




Muutama pieni epäkohta toki löytyi myös tästä hotellista. Hotellin aamupala on sekasyöjälle todella monipuolinen ja vaihteleva, mutta kasvissyöjälle ja muutenkin ruokarajoitteiselle vaihtoehdot olivat suppeammat. Päädyinkin syömään joka aamu lähes samoja asioita (perunamunakasta, tomaattia, kurkkua ja tuoreita hedelmiä ja gluteenitonta leipää). Vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja oli tarjolla vain muutamia.

Lisäksi hotellin tyynyt ja sängyt eivät ole aivan tuoreimmasta päästä, mutta viikon kahden ajan niissä nyt pystyi nukkumaan, mutta ei pidemmän päälle. Myös kylpyhuone kaipaisi pientä pintaremonttia.

Siltikin näiden muutamien epäkohtien jälkeen palaisin jälleen uudelleen Ocean Hill -hotelliin, koska lokaatio ja maisemat parvekkeelta ovat omaan makuuni erinomaiset – ja tietysti se infinity pool on aivan parhautta!


Maisemat ovat upeat ylhäältä kukkalalta Playa de Amadorekselle.
Ocean Hill -hotellin jatkumona jatkuu vieri vieressä toinen valtavan kokoinen hotelli.


Ps. Meidän oleskelun aikana (02/2022 ja 12/22) Ocean Hill -hotellin vastapäisen hotellin rakennustyömaasta kuuluin arkisin työmaameteliä, mutta henkilökohtaisesti se ei häirinnnyt. Lisäksi nostokurjet näkyvät helposti kuvissa, ellei niitä muista rajata pois. En osaa sanoa kuinka kauan remontti kestää, mutta ei loputtomiin.

Mitäs tykkäsit? Voisiko Ocean Hill -hotelli olla sinun seuraava majoitusvalinta Gran Canarian lomalla tai oletko jopa lomaillut kyseisessä hotellissa?

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

10 kommenttia

  1. Näyttää kyllä hienolta! Gran Canarian Puerto Ricossa olen ollut vain lapsena, mieleen on jäänyt auringonpaiste ja lukuisat portaat. Kiva paikka, jonne mielellään nyt palaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Portaita täällä kyllä löytyy ja otetaan ne täysin porrastreenien kannalta, mikä on hauskaa. Itselleni Puerto Rico on ollut pelkästään positiivinen kokemus. No, hieman monipuolisempi ruokaravintolatarjonta voisi olla, mutta siitäkin on ruokarajoitteisena selvitty. :)

      Poista
  2. Hotellin allasalueet, huoneiden/huoneistojen terassit sekä maisemat hotellilta näyttävät upeilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä nyt kahden kerran kokemuksella todella kiva! Maisemat erityisesti ihan best! :)

      Poista
  3. Kyllä tykkäisin asua. Molemmat altaat kelpaisivat hyvin, samoin tuo huoneen terassi. Näköaloissa ei todellakaan ole moittimista. Naapurihotellit eivät sitten näyttäneetkään enää yhtä houkuttelevilta. Hyvä, että kuntoiluakin saa käytännössä automaattisesti. Ostoskeskuksen ravintoloihin ei mekään varmaan ihan ensimmäisinä suunnattaisi. Hyvä muuten, että mainitsit myös miinuspuolet, vaikka ne nähtävästi vähäisiä ovatkin.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi1/10/2023

    Kiitos upeista kuvista, ja hotellin tiedoista. 1.2.2023 menossa k.o hotelliin.

    VastaaPoista
  5. Upea auringonnousu ja -lasku. En näitä kuvia varmasti ollut edes aikaisemmin nähnyt!

    VastaaPoista
  6. Näyttää ihanilta puitteilta etätöihin ja juuri nyt katselisin huomattavasti mieluummin noita maisemia vaikka nostokurkineen mieluummin kuin tuota tammikuista räntäsadetta :D

    VastaaPoista
  7. Voisin mennä tuonne ihan infinity poolin vuoksi. I-h-a-n-a! Todennäköisesti minua ei sieltä saisi pois muuta kuin syömään. :)

    VastaaPoista
  8. Vautsi mikä maisema teidän parvekkeelta. Kuvat näyttää niin kesäisiltä ja lämpimiltä, että kyllä täältä Kalifornian sateista ja tulvista mielellään lähtisi tuonne. Hotellipostaukset on siitä kivoja, että niistä saa realistisen kuvan paikasta ja on sitä kautta tullut aika monta hotskua valittua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!