Testattua...Australian Gold

Kesä!!! Ja aurinko!!! Kaksi mahtavinta! Mutta niin ihana kuin tuo keltainen hottis pallo onkin, siitä on syy myös suojautua oikein. Olen aina ollut hurja auringon palvoja :) joten siitä syystä erilaiset aurinkorasvat on myös tulleet tutuiksi. Testattu on ihan kaupan perusmerkeistä kosmetiikan valmistajien huippumerkkeihin. Testattu on Lancome, Clarins, clinique, Rubinsteinit yms... Mutta nyt luulen että olen löytänyt sen oikean, aurinkorasvan!
Ehdoton suosikkini: Australian Gold spray gel.
Ihana, hyvin levittyvä koostumus. Mahtavainen, ehkä hieman kookosmainen, pehmeä tuoksu. (voisin nuuhkia purkkia tuon tuosta, koska tuoksu tuo flashbackina mieleen taannoisen Karibian matkan.. Aah.. Ja huokaus.. Hih..) :)
Käytän yleensä aina vähintään SPF 30. Olen antanut itselleni ymmärtää että korkealla suojakertoimella ei ole mitään tekemistä lopputuloksen kanssa, eli ruskettuuko vai ei. Korkeampi suoja suojaa vain paremmin niiltä pahoilta pahoilta uv-säteitä. Mutta tämä on vain miten itse olen asian ymmärtänyt :) Kommentoikaa toki ja valistakaa aiheesta lisää kel tietoa on! :)

Haluankin toivottaa kaikille näin kesän alussa ihanaa, pitkää ja aurinkoista kesää!
Nyt rusketusrajoja hankkimaan...

(Australian Gold-aurinkorasva Mallorcan Alcudian hiekalla)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!