Sweet things!

Varoitus! Pinkillä kuorrutettua tekstiä tiedossa! :)

Mistähän aloittaisin? No lähdetään liikkeelle vaikka siitä että viikko sitten sain kolleegaltani soiton jossa hän pyysi minua tuuraamaan häntä meikkikeikalla. Olin kovin otettu asiasta ja aluksi tietysti vähän jännittikin sillä luvassa oli kahdeksan naisen meikkausopetus. Ja toiveena oli hieman että tehtäisiin se hänen putiikin tarjoamilla MSCHICin tuotteilla. Siis mineraalimeikkisarjalla, joka on muuten ihan suomalainen sarja (tuotteet valmistetaan tosin italiassa).
Minulla ei ollut käyttökokemusta kyseisestä merkistä henkilökohtaisesti, olin kyllä kuullut kehuja monelta taholta (täällä blogimaailmassakin) ja toki tunsin merkin jo ulkonäkönsä ihanuuden puolesta. 
Rehellisesti sanottuna merkin kohtalaisen edullinen hinta pisti ajattelemaan että onkohan tästä aivan "ammattimaiseen käyttöön" (anteeeeeks). Mutta marssin lähes siltä seisomalta Kamppiin ostamaan kyseisiä tuotteita läjän jotta pääsin niitä testailemaan. Ja alla sitten tuntojani käyttökokemuksien jälkeen:

Mineral Make-up Primer
Aivan ihana tuote, joka silkinpehmeästi silottaa ihon juonteet (joo, niitä on valitettavasti tullut jostain!?) ja joka toimii täydellisenä pohjana meikkivoiteelle.
Ja taas kerran on pakko hehkuttaa purkin hemaisee ulkomuotoa. Sö-pö.

Baked Mineral Foundation
Erittäin helppokäyttöinen mineraalimeikkipohja, levittyy kuin unelma ihanan kabukin (synteettinen) kanssa, antaen luonnollista hehkua kasvoille.

Baked Blush
Mineraaliposkipunassa, malliston kaikissa sävyissä, tuntui olevan paljon helmiäis sävyjä. Ostin purkissa kaikkein söpöimmän näköistä punaa, mutta olen sen verran ruskea että kyseinen sävy ei juurikaan minulla näy. Käytin sitä yhdellä meikkikeikalla nuorempien ja vaaleampien tyttöjen kasvoille ja siitä tuli ihana helmiäispuna. Aikuisen naisen poskiin muutenkin vähän varovaisemmin laittaisin tätä helmiäispunaa,
mieluiten mattasävyjä. (ja nyt en tarkoita itseäni kun puhuin aikuisista naisista, hih..!) =)

Lipliners
Ostin nuden, Nejked, sävyisen huultenrajauskynän. Ihan olen tykännyt ja ihan on kestävä. Tuotteena kynä saisi olla hieman pidempi (uppoaa meikkivyöhön noin lyhyenä) :)

X Rated Mascara

Tämä oli ehkä rohkein ostos, mutta otin riskin. Olen nimittäin täysin vannoutunut vain yhteen (no ehkä kahteen) ripsiväriin maailmassa, ja ne ovat Helena Rubinsteinin Spectacular Mascara sekä Lancomen Hypnose. Joten olin todella urhea kun edes harkitsin jotain muuta maskaraa, mutta tarvitsin asiakaskäyttöön maskaran joten perustelin ostoni sillä. Uskokaa tahi älkää, annan siunaukseni tälle. Harja on kylläkin tosi paksu ja muhkea, mutta sillä tuli hyvät pitkät ja tuuheat ripset.
MSCHICin pinkkimaailmaan uppoutuneena varmaan innostuin myös leipomaan näitä suklaa-valkosuklaahippu-muffineitakin! 
Eih, elettiin Ystävänpäivän viikkoa ja tein nämä ystävälleni Miialle joka tuli kyläilemään :) Terkkuja kovasti Miia sinulle! <3

Niin, ja itse se meikkikeikka meni hyvin. Kiitos kaikille, ihana ilta!

...Näihin vaaleanpunaisiin tunnelmiin. -Hyvää viikonjatkoa kaikille! 
2 kommenttia

  1. Mä oon ihan rakastunut tuohon mineraalipohjaan, se on ihanan kevyt ja helppo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin että sulla on käytössä se. Hienoa että toimii! Tykkään itsekin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!