Cailap / By Kirsi Nisonen

Huomasin eilen kotiin tulleesta Sokos-lehdestä että Kirsi Nisonen on lyönyt hynttyyt yhteen Cailapin kanssa. Mahtista! Äkki vilkaisulta tykästyin kovasti ainakin tuohon "Funkiela nahkapantaan" (kuva alempana). Voi olla että päätyy "pakko saada!" -listalle :) 

Kirsi Nisonen tuli itse asiassa minulle tutuksi reilut vuosi sitten kun stailasin Wellan muotinäytöstä, jossa käytimme hänen suunnittelemia asusteita. Mitä muuta hän on tehnyt, niin keväällä 2011 Nisonen mm. suunnitteli perinteisen ylioppilaslakin uudeksi, hän teki siitä YO-laketin. Oletteko nähneet sitä? Tässä linkki YO-lakettiin (facebookiin).

Nyt nämä Nisosen & Cailapin yhteistyön tuloksena olevat tuotteet ovat juuri nähneet päivän valon! "Paradise of Amazonia" -nimellä kulkevaa mallistoa saa ainakin (ja ehkä vain, en ole varma?) Sokoksista ja netistä (cailapin sivuille).

T
ässä kuva tästä mun suosikista:


(Funkiela nahkapanta 19,95e. Kuva cailapin sivulta.)

"Paradise-sarja on dramaattisista asusteistaan tunnetun Kirsi Nisosen ja vuosikymmenten ajan suomalaisten suosikkiasusteita tehneen perheyrityksen Cailapin yhteistyön tulos. Ensimmäisen malliston inspiraationa on Amazonia" (www.cailap.fi)

Huomasitteko kun muutama viikko sitten Cailap julkaisi "bloggareiden" suunnitteleman korumalliston, CAILAP / By bloggers. Mukana suunnittelemassa olivat kaiketi suomen tunnetuimmat bloggarit Cava, Linda, Emmi ja Nadja. Käykää katsomassa mallisto täältä! Nippelitietona, ja tärkeänä sellaisena, tiedoksi että osa näiden tuotteiden tuotosta luovutetaan suunnittelijoiden valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin.
Ihan kivan näköisiä koruja vai mitä olette mieltä? Ainakin ´Emmi kaulakoru´ voisi olla sellainen minkä voisin shopata. Kaiken kaikkiaan nämä kummatkin mallistot ovat erittäin positiivinen freesaus Cailapin imagoon! Tykkään.
  
(Kuva cailapin sivulta)

   

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!