It´s here! Starbucks!

Yeij! Tuli tehtyä perjantai-aamuna ns. pyhiinvaellusmatka Starbucksiin, siis Suomen ensimmäiseen Starbucksiin, wohoo! Oikeasti oli mulla sinä sateisena perjantai-aamuna kello 5:30 asiaakin lentoasemalle, kävin nimittäin saattelemassa veljeni kentälle kohti Kanadaa. En siis matkannut kentälle vaan ja ainoastaan tämän "tähtikahvilan" vuoksi. Vaikka kuulin, että toiset ovat tehneet niinkin. En moiti heitä, ymmärrän osittain miksi. Se vaan on niin... ;)

Tiistaina 15.5.2012 avautunut Starbucks-kahvila sijaitsee terminaali 2:n saapuvien aulassa, joten kaikilla on sinne pääsy. Täytyy muuten sanoa että Pääsiäisen tienoilla saapuvien aulaan avautunut 24h Alepa on muuten ihan älyloistojuttu! Nyt saa lomaltapaluulahjaksi hankittua kätsysti safkat ja kaakaot kotimatkalle. Palvelua, sanon minä!

Ei mulla sen ihmeempiä. Halusin vaan onnitella Suomen ekaa Starbucksia! On se ihmeellistä, kun kaikki nämä vuodet se on vain kuulunut osaksi ulkomaan reissuja, ja nyt se on Helsingissä (noh, Vantaalla). Mutta ollakseen lentokentällä se ehkä edelleenkin kuuluu osaksi matkailua, koska laajentumista muualle kuin lentoasemalle ei ole näköpiirissä.
Starbucks Suomessa, onko teidän mielestänne hieno juttu vai ihan pöh!?




Rainy friday...happy driver.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!