How u guys do it?

Siis mä en tajua. Onko teillä hovikuvaaja, kuvaako teidän ystävät/poikaystävänne vai käytättekö itselaukaisijaa? Mun täytyy selvästi harjoitella tätä! Oon ilmeisesti sen verta rennoissa lomatunnelmissa -tämä on automaatti postaus- etten edes välitä miten tyh-hmältä saan itseni näyttämään...hihhh... Halusin joka tapauksessa kuvata näitä mun yhtiä lempparikenkiäni. Ostin ne viime kesän Espanjan road tripiltä, Barcelonasta. Tykkään niistä hurjasti, mutta eipä niille täällä suomessa ole tullut liian kovaa käyttöä...

Pitää petrata näitä kuvaustaitojani, vaikka alunperinkään blogini ei ole rakentunut "päivän asu" -kuvateeman pohjalle. Tykkään lueskella sellaisia blogeja, mutta ei ole minun juttu tehdä sellaisia. Tämä postaus on cheers-huuto mun kengille! Kuvaaja (kuka lienet?!) jatkakoon lomaansa ja harjoitelkoot kuvaamista! :) Adios!


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!