Viisauden lähde: Yogi Tea

Hihhh... Ehkä pientä liioittelua otsikossa, mutta minkäs teet! Olen ihan koukussa näihin Yogi Tea -merkkisiin ihaniin teepusseihin. Niiden jokaisessa teepussissa on siis jokin viisaus tai aforismi. Ihan mahtavuutta! Sitä paitsi tämä mun lempparimaku Cinnamon Spice on vaan aivan jumalaisen ihanaa. Teessä on sekoitus inkivääriä, kanelia, kardemummaa ja neilikkaa. No, onhan se vähän kuin joulua odottaisi joka päivä, mutta tykkään ihan hullun lailla tästä teestä. Ja juomailu intoa ei yhtään hidasta se tosiasia että olen aika koukussa noihin "viisauksiin". Niillä lähtee päivä hyvin käyntiin (jos siis tulee hyvä viisaus - jos ei tule hyvä viisaus juuri siihen hetkeen, juodaan toinen kuppi teetä). =)
Makuja löytyy monia ja näitä saa vaikkapa ekokauppa Ekolosta.

"Your are, you have been, you will be, what you do." -YogiTea-Fanittaako kenties joku muu näitä? Tiedän ainakin yhden naisen ruotsinmaalta. Hän se minut näihin tutustuttikin. Tusen tack ;)


2 kommenttia

 1. Haha, hauska tuo "jos ei tule hyvä viisaus juuri siihen hetkeen, juodaan toinen kuppi teetä". Sillai "Ei en hyväksy!" :D

  Mutta ihanalta kuulostaa kyllä tuo Cinnamon Spice, mäkin tykkään tuollaisista joulun makuisista jutuista. Teessä mua vaan ärsyttää se että yleensä ne tuoksuu tosi hyvälle muttei maistu tarpeeksi. Mitenkähän näiden laita on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii :))) mutku mutku...Tunnustan! Täytyisi varmaan vaan hyväksyä sen hetkinen "kohtalo" ja viisaus. Otan opikseni ;)
   No uskaltaisinkohan väittää että tässä teessä on kyllä myös makua! Uskallan, koska en käytä teessäni enää sokeria tai hunajaa lainkaan (hammaslääkärini toive) ja tykkään silti hurjasti mausta. Kokeile ihmeessä ja kerro mitä tykkäsit! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!