oi ihana kevät!

Ja oi ihana Seurasaari! Eilen, 2. pääsiäispäivänä, astelin ensimmäistä kertaa Seurasaaren laituria pitkin museosaarelle. Olen kyllä useasti ajanut pyörällä näillä suunnilla, mutta häpeäkseni on tunnustettava, että tosiaan eilen kävin oikeasti saarella vasta ensimmäistä kertaa. Enkä kyllä ymmärrä, että miksi. Paikkahan on aivan fantastinen!

Kun jättää yhden Suomen kevään välistä, kuten me viime vuonna, on pitkän talven jälkeinen auringonpaiste sanoinkuvaamattoman hieno tunne! Aina se tuntuu yhtä hyvälle, mutta eilinen muistutti taas hyvin miltä oikea kevät tuntuu ja miltä täydellisen kevätpäivän kuuluu näyttää. Minun mielestä aika pitkälti tältä.
Yllätyksekseni merenranta oli paikoitellen vielä jäässä, mitä se ei avomerellä ole ollut enää hetkeen. Kierrettiin saari pari kertaa ympäri ja saatiin kävelykilometrejä reilu kuusi. Ei hirveän paljon, mutta ihan kiva "sunnuntaikävelyksi". Seurasaari oli juuri niin ihana, mitä siitä olen kuullutkin sanottavan. On suorastaan söpöä löytää omasta kaupungista uusia paikkoja, jotka vetävät jalat näin alta. Tänne tiedän palaavani useasti uudelleen. Seurasaari, nähdään jälleen pian!

Onhan Seurasaari sinulle tuttu paikka?

Eng // Sunny spring day in Seurasaari island, Helsinki.

13 kommenttia

 1. Tuttu paikka, ja vierailin siellä itsekin juuri pääsiäisenä. :) Tosin perjantaina, jolloin oli todella harmaa sää, mutta mukavahan se silti oli ulkoilla. Kesällä Seurasaaressa on kiva käydä katselemassa lampaita, kun niitä ei muuten Helsingissä niin helposti missään näe. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Melkein siis törmättiin siellä, haha :) Kesällä täytyy palata ehdottomasti katselemaan lampaita ja istumaan kallioille :)

   Poista
 2. Siellä käynyt mutta koulu hommia ja ulkona ja jäässä niin ei ehkä ihan samalla tavalla tullut siitä nautittua. Pitäisi kai käydä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä lämpimämmällä säällä siellä on varmasti mukavempaa :D Kesää odotellessa ;)

   Poista
 3. Siis näistä kuvista mulla tulee _melkeen_ pieni Suomen kevät -ikävä, ite kun oon elelllyt Jamaikalla vuoden vaihteesta asti :) Seurasaari on ihana, ite kävin siellä viime kesänä "ekaa kertaa" ikuisuuksiin, joskus muksuna siellä käytiin retkeilemässä monta kertaa vuodessa. Täytyypä pistää taas kesän to do -listalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jamaikalla! Oi että! :) Lohduttaudu ajatuksella, että Suomessa on joka vuosi kevät, mutta Jamaikalla ei välttämättä tule oltua ihan joka vuosi. Nautinnollisia hetkiä sinulle sinne. Kyllä Seurasaari odottaa :)

   Poista
 4. Hienot kuvat! Ihanaa kun kevät on tullut. Nyt kun takana on itselläkin pitkästä aikaa talvi, jonka aikana olen viihtynyt enimmäkseen Suomessa, niin tämä kevään ja kesän tulo on ollut erilailla ihanaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teea :) Ja sama täällä - vuosi sitten Suomen kevät jäi välistä, joten onhan tää aivan ihanaa aikaa! :)

   Poista
 5. Seurasaaressa tulee silloin tällöin käytyä, useammin kyllä muin vuodenaikoina kuin talvella. Kesällä viimeistään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä minäkin ajattelin viettää siellä aikaa. Ihana paikka :)

   Poista
 6. Tosi kivan näköistä! :) Mä en ole koskaan Seurasaaressa käynyt, mutta moni tuntuu paikasta pitävän. Helsinki on muutenkin huonosti hallussa, pitää katsoa jos tänä vuonna olisi aikaa tutustua Helsinkiin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma oli itsellä tämän osalta. Onneksi nyt kävin tutustumassa paikkaan, niin tietää mistä on jäänyt paitsi ;DDD Pakko päästä pian takaisin :)

   Poista
 7. Nyt täytyy kyllä myöntää, etten ole tainnut ihan Seurasaaressa asti koskaan käydä. Niin monta kertaa on tullut pyöräiltyä tai käveltyä ohi. Mitenhän ihmeessä näin on päässyt käymään?? Täytyykin korjata asia tämän kesän aikana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!