Onnellisena Tukholmassa

Tiedättekö sen tunteen, kun jokin paikka tuntuu heti kodille? Paikalle jonne voisi jäädä pidemmäksikin aikaa. Meidän Tukholman kotimme oli juuri tälläinen. Asuintalomme alakerran kivijalasta löytyi täydellinen smoothie baari (Juice Fabriken) ja meidän ikkunoista näki kattojen ylle. Sisäpihalla oli iso grillikatos, jossa yksi ilta kippisteltiin elämälle! Elin viime viikolla muutenkin hyvin onnellisena Tukholman Kungsholmenin kodissamme Veeran ja Mirkan kanssa, kodissa jonka Forenom oli meille järjestänyt. En juurikaan tiennyt maailman menosta muuta, kun ajatukset olivat TBEX matkabloggaajaseminaarin kiireisessä aikataulussa. Maailman ja kotipuolen ikävät uutiset pureskellaan oikeastaan vasta nyt... Mutta mennään takaisin aikaan ihanaan - tältä se näytti. Oi Tukholma!













Meidän blogiresidenssin toista huoneistoa asutti diginomadi Mirje ja Italiassa asuva Heli. Oli mukavaa tutustua oikein ajan kanssa toisiin matkabloggaajiin ja vaihtaa ajatuksia reissaamisesta ja bloggaamisesta. Kotimme olivat lähes identtiset ja ovet olivatkin aina avoinna toisillemme.













Rakastan muutenkin yli kaiken vanhojen talojen tunnelmaa ja en voinut olla ajattelmatta vaikkapa noiden ihanilta näyttävien kattohuoneistojen elämää, Tukholman kattojen yllä. Onneksi sain hetken asua täällä, Tukholmassa, joka tuntui kuin kodille.

*Asunnon meille TBEXin ajaksi tarjosi Forenom.

Eng // Happiness is...our Stockholm home by Forenom.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!