Villit ja vähäpukeiset Fantasy Fest -bileet Key Westissä

Floridan Fantasy Fest ei tainnut olla kenellekään muulle vieras käsite, paitsi meille suomitytöille. Nimittäin, kenelle tahansa Floridassa mainitsi lentävänsä Key Westiin Halloweenin viettoon, ensimmäinen reaktio oli wow, aiotte mennä Fantasy Festeille! Tälläisten reaktioiden jälkeen alkoi itseänikin kiinnostaa, mistä oikein on kyse. Jo pelkkä googlen kuvahaku sai meikäläisellä aamuteet väärään kurkkuun. Ollaanko me oikeesti matkalla tuollaisiin juhliin? Oho ja hahaha... Mitähän sinne muuten kannattaisi oikein pukea päälle? Päätin lopulta Halloweenista huolimatta olla pukeutumatta mihinkään teema-asuun ja kaivoin käsimatkatavaroistani päälle sen mitä kassista löytyi. Sen sijaan vastaus siihen mitä Fantasy Fest -juhliin enemmistön mielestä kannattaisi pukea, löytyi paikan päältä, ei juurikaan mitään.
Päivällä karnevaalimeno oli vielä kohtalaisen kesyä, paria överiä bodypaintingia lukuun ottamatta. Karnevaalitunnelman todellakin aisti kaupungilla ja ihmiset olivatkin kerääntyneet jo varailemaan parhaita paikkoja illan kulkueeseen. Porukkaa kerääntyi kaduille taittotuolien kanssa ja välistä jos minkälainen zombie tai kummitus kurkkasi olan takaa. Drinksuja sai juoda kaduilla ja kaikilla tuntui olevan hyvä pöhinä päällä.


Me odottelimme Ullan kanssa auringonlaskun kanssa samaan aikaan lennolta saapuvia suomalaisvahvistuksia, Jenniä ja hänen miestä kaverinsa kera. Kun oltiin saatu viimein porukka kasaan, suunnattiin mekin kadun reunaan paraatia odottamaan. Eikä aikaakaan, kun kaulamme alkoi täyttymään noista "Mardi Gras beadseistä", helminauhoista. Jokainen paraatilainen nimittäin jakoi ja heitteli niitä kadun varsille kertyneiden ihmisten kauloihin. Ja osuivatpa ne välillä vaikka otsaankin, ja aika kovaakin.


Helminauhojen keräämisen tyylinäyte
Key Westissä tuntui, että aivan koko kaupunki juhli! Ja olipa juhliin saapunut myös itse Hugh Hefner, mukanaan kaverinsa Ron Jeremy. Näistä vanhanliiton juhlijoista löytyy kuvat tästä alta, jos et satu heti heitä tunnistamaan. Hefner on kuulemma aikaisemmin näyttäytynyt festeillä, joten paikalliselle kaveri on ihan tuttu näky.Kulkueen päätyttyä bileet kaupungilla sen kuin jatkuivat, ravintolat täyttyivät juhlijoista ja me suuntasimme hieman etäämmälle rantaravintolaan myöhäiselle illalliselle. Helminauhoja näkyi aivan kaikkialla kaupunkikuvassa, vielä seuraavana päivänäkin. Ja muistuttipa meitä itseämmekin heti aamulla hotellihuoneesta herätessämme, pöydällä notkuva kasa ja lampun varjostimesta roikkuvat, sellaiset vajaan sadan kappaleen helminauhakorun nivaska eilisistä juhlista.

Nämä kymmenpäiväiset kekkerit huipentuvat siis paraatiin Halloweenina. Kaupungin hotellit täyttyvät vieraista, sillä juhliin osallistuu noin 70 000 ihmistä. Jos aiot Key Westiin lokakuun lopulla, huomioi siis 24/7 juhlat ja mahdollinen hotellien huono saatavuus. Mutta tulipahan koettua tälläisetkin bileet, ainakin kerran elämässä.


Eng // Once in a lifetime, Fantasy Fest in Key West.

4 kommenttia

 1. Anonyymi8/04/2016

  Erinomainen artikkeli! Kauniita kuvia!
  Täällä sinulle on mielenkiintoinen linkki kuurapalvelut.fi

  VastaaPoista
 2. Makeat bileet, toivottavasti tuolla suunnalla on jotain säpinää myös joulukuun alussa kun sinne suuntaan.

  Kyselit siitä Bora Borasta, siitä voi käydä lukemassa täältä: http://tanjanmatkassa.blogspot.fi/2016/07/bora-bora-oliko-todellisuus-jotain.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäipä aikoinaan vastaamatta, mutta toivon ja oletan että myös joulukuussa Key Westissä tapahtuu! Olis kiva kuulla oliko näin? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!