Mitä meri sinulle merkitsee?

* Yhteistyössä Partioaitan kanssa.


Sitä kysyttiin minulta ja viideltä muulta bloggaajalta ja me vastasimme. Yhteen meidät kaikki toi Tretornin ja Partioaitan yhteistyössä suunniteltu Rain Jacket from the Sea -sadetakki, joka kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, on valmistettu hylätyistä kalastusverkoista eli ns. haamuverkoista. Mereen hylätyt verkot tekevät surullista tuhoa koralleille ja muille meren asukeille. Arvioidaan, että vuosittain verkot ja muu mereen joutunut muovijäte aiheuttavaa noin miljoonan vesilinnun ja 100 000 meressä elävän eläimen kuoleman.
  
Kea-ystävän kainalossa
 
Tapasimme tuulisen meren äärellä Helsingissä ja kerroimme jokainen bloggaaja vuorollaan mitä meri meille merkitsee. Sen näette alla olevasta videosta.
 
Käythän lukemassa myös Miikan, Kean, Rimman ja Lauran, Henriikan ja Annikan postaukset merestä ja kalaverkkojen uudesta elämästä tälläisinä sadetakkeina.
  

Tässä seurassa ja tälläisen takin sisällä, tuon videon tekeminenkään ei onneksi jännittänyt ihan hirveästi. Arvostetaan ja rakastetaan kaikki merta. Voisin kuvitella, että moni teistäkin voi yhtyä siihen, että meri tekee onnelliseksi.


Tretorn Rain Jacket from The Sea -malliston myynnissä Partioaitassa 1.4.2017  Lue lisää täältä. * Yhteistyössä Partioaitan kanssa. 
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!