Ennakkotieto: blogien lukijamatka Kaliforniaan

Huimia uutisia! Tästä jo eilen somessa vihjailimme yhdessä Stilettikorkokanta-blogin Ullan kanssa. Idea on muhinut mielessämme jo tovin aikaa ja siitä syystä onkin huikeaa tuoda se nyt julki ja päivänvaloon, ensimmäiseksi tietysti teille ihanat blogin lukijat. Nimittäin lokakuussa 2017 toteutamme ensimmäisen Stilettikorkokanta ja Siveltimellä -blogien lukijamatkan Kaliforniaan – ja juuri sinä olet tervetullut messiin!


Amerikka on tuonut meidät yhteen Ullan kanssa. Olemme molemmat tahollamme ja myös yhdessä reissanneet paljon ympäri Jenkkilää. Ikimuistoisimpia reissuja on juurikin eräs Kalifornian matka, toissa syksyltä, yhdessä Ullan kanssa. Sitä reissua myös blogiemme lukijat ovat päässeet kurkistamaan. Kun yhteiset intressit kohtaavat, välillä tuntuu, että vain taivas on rajana. Onkin siis tullut aika jakaa tätä Amerikka-tietämystä eteenpäin ja siitä syystä haluamme kutsua teidät kaikki mukaamme matkalle Kaliforniaan!

Olemme työstäneet tätä ideaa yhdessä matkatoimiston kanssa ja ilmoitamme pian tarkemman reissuohjelman hintatietoineen ja aikatauluineen, mutta raapusta ihmeessä jo kalenteriin päivämäärät 19.-28.10.2017 ja valmistaudu huikealle Kalifornian roadtripille!

Lokakuu on aivan ihanaa aikaa Kaliforniassa. Päivisin siellä on vielä todella lämmintä, kauppojen ja asuintalojen edustat täyttyvät Halloween kurpitsoista ja muista koristeista ja aurinko paistaa lähes takuuvarmasti (näin ainakin toivotaan). Halusimmekin jo hyvissä ajoin tiedottaa asiasta ja tästä tulevasta matkasta - miksi et siis jatkaisi kesää kanssamme syksyllä Kaliforniassa! Woop woop!

Iiiiks, nyt kun jännittävin vaihe on suoritettu, asian kertominen teille, niin olisikin huippua kuulla, miltä tämä tuleva lukijamatka kuulostaa? Laittakaa myös ihmeessä sana kiertämään. Tarvitaan nimittäin teidän kaikkien tuki tälle meidän ensimmäiselle ryhmämatkalle!
 

Ps. Kalifornia tunnelmiin pääset mukaan hyvinkin pian. Nimittäin hyppään huomenna koneeseen kohti Los Angelesia! Ainakin somekanavat päivittyvät reissun aikana ja toivottavasti vähän blogikin. Ihanaa pääsiäistä kaikille!
 

Eng // Big news: Opportunity for our readers to join us on a trip to California.

2 kommenttia

 1. Anonyymi5/31/2017

  Ääk joko lisätietoa tulossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey, ihan lähiaikoina kuuluu lisää! :) Ollaan itsekin aika malttamattomina tästä, mutta vähän pitäisi vielä jaksaa odottaa. Ilmoitellaan heti täällä ja muissa kanavissa asiasta. Kiitos ihan superisti mielenkiinnostasi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!