Sponsored Video: Norwegian CashPoint pisteillä Barcelonaan tai muualle maailmalle

Se oli yksi sunnuntai-ilta parisen viikkoa ennen pääsiäislomaa, kun tilasimme mieheni kanssa molemmat samaan aikaan omat Norwegianin visa-kortit. Muutama klikkaus ja kortti oli tilattu. Kätevää, ajattelin! Kätevää ja tehokasta oli myös korttien kotiintoimitus. Nimittäin molempien kortit saapuivat alle viikossa tilauksesta. Mukavana lisänä korttiin saa valita itse oman pin-koodin. 
Käytän yleensä matkoillani aina vain visa-korttia ja ajattelin, että yksi varakortti lisää lompakossa, ei ole ikinä huono juttu. Varsinkin kun Norwegianin visa-kortti on ilmainen. Vuosimaksu on siis tasan nolla euroa vuodessa ja käyttämällä korttia se kerryttää jokaisesta ostosta CashPoint-pisteitä. Nämä pisteet toimivat rahan lailla, eli voit maksaa niillä Norwegianin lentoja, istumapaikkoja ja vaikkapa matkalaukkuja. Täydellistä tälläiselle tarjous- ja pistehaukalle, joka tykkää vielä lentää kyseiselle lentoyhtiöllä.

 

Norwegian Visa-luottokortin etuja: 
 • 250 CashPoint –lisäpistettä ensimmäisestä ostoksesta   
 • Ei käteisnostomaksua  
 • Bonusta 1 % CashPoint -pisteitä kaikista ostoista
 • 5 % CashPoint -pisteitä Low Fare lipuista kun lennät Norwegianilla (normaalisti 2 %)   
 • Ei kuluja ostoista Suomessa tai ulkomailla


Barcelonassa riittää paljon nähtävää ja shoppailtavaa.


---

Tarkistin juuri kirjautumalla omille sivuilleni, että olen ollut Norwegian Reward -jäsen jo vuodesta 2011 saakka ja pisteitä olen kerryttänyt tähän saakka vain lennoista. Välillä olen käyttänyt pisteeni pois ja maksanut osan lennoista kertyneillä pisteillä. Parhaillaan pistetasolleni on kertynyt palkinnoksi mm. ilmainen paikkavaraus (rajoittamaton käyttö). Se on mielestäni ihan merkittävä etuus. Ja nyt kun otin Visa-korttini käyttöön pääsiäisen Kalifornian reissulla, tein melkein kaikki ostoni kortilla hotellivarauksista lähtien. Joten näistä kaikista kertyy nyt minulle CashPoint-pisteitä. Mutta on myös paljon muitakin palveluita, joita käyttämällä kerrytät pisteitä ja näistä kaikista en itsekään ollut aiemmin tietoinen, joten kerron niistä lisää alla.

Esimerkkejä kerätä Norwegian Reward CashPoint pisteitä muilta partnereilta:
 •  5 % CashPoint -pisteitä Hotels.com -sivuston varauksista. Lisätietoja täältä.
 •  3 % CashPoint -pisteitä autonvuokrauksesta Italiassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa ja 5 % CashPoint -pisteitä autonvuokrauksesta kaikissa muissa maissa. Lisätietoja täältä.
 • Lounge Passilla saat 8% CashPoint -pisteitä jokaisesta varauksesta yli 400:sta lentoaseman VIP loungesta. Lisätietoja täältä.
Jään innolla odottamaan milloin omat CashPoint -pisteeni vievät minut takaisin Barcelonaan.

---
---
Miten sinä pääset Barcelonaan? Kurkkaa videolta, miten kätevästi voit kerryttää CashPoint-pisteitä.


Kuinka monelle Norwegian Reward -ohjelma on jo tuttu? Itse ainakin tykkään keskittää ostojani ja sitä kautta hyötyä tulevien lentolippujen ostamisessa. Edellisestä kerrasta Barcelonassa onkin jo aikaa, joten jäänkin odottamaan, milloin CashPoint pisteeni yltävät Barcelonan lentoon tai johonkin muuhun sadoista muista kohteista.

 
* Yhteistyössä
Norwegian Rewardin kanssa.


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:


Eng // How you can earn Norwegian CashPoints? Check the video and learn more.

4 kommenttia

 1. Tämä on tainnut muuttua, mielestäni viimeksi kun katselin niin käytössä oli vielä kuukausimaksu niiltä kuukausilta jolloin korttia käyttää. Mutta nyt ilmeisesti ainoat maksut tulee luoton korosta? Ja siltä kaiketi voi välttyä jos maksaa luoton riittävän nopeasti pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anni, en ole tuosta täysin varma. Mitä itse muistan nähneeni Norwegianin luottokortin mainoksia esim viime syksynä, niin muistelen että olisi ollut ilmainen silloinkin. Ja tosiaan, maksuton siten, että jos/kun laskun maksaa kokonaisuudessaan aina eräpäivään mennessä, kuten itse teen. Luoton vuotuinen korko on sitten jo ihan eri asia ja mun makuun aina korkea :) Onko sulla jo kortti vai mietitkö kenties sen hankkimista? Mulla on ollut nyt pari kuukautta ja on tosiaan maksuton käyttökustannuksiltaan ja lasku tipahtaa sähköpostiin ja nettipankkiin kätevästi.

   Poista
 2. Ei ole vielä korttia, mutta täytyypä laittaa harkintaan jos sitä kerran pystyisi käyttämään ilman lisämaksuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kokemuksella mitä itselläni on, niin uskallan suositella. Nollan euron vuosimaksu on vähintäänkin hyvä houkutin, sekä tietty se, että samalla kerää CashPoint -pisteitä joilla voi maksella osan lennoista tai jos niitä kertyy paljon, niin vaikka koko lennon. Siihen itselläni on vielä matkaa, mutta katsotaan milloin sekin ihanuus koittaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!