Kalifornian lukijamatkan latest news

Lanseerasimme alkukesästä yhdessä Stilettikorkokanta -blogin Ullan kanssa lukijamatkan Kaliforniaan. Vastaanotto oli mielestämme upea, ideastamme tykättiin ja mielenkiintoa asian tiimoilta riitti. Lukijamatkan ideointi, organisointi, aikataulujen tekeminen ja sen myyntiin tulo onkin ollut yksi villeimpien unelmien täyttymys ja ollaankin oltu asiasta erityisen onnellisia. Se että tälläiseen pisteeseen on päästy, on tietysti satojen blogin äärellä vietettyjen tuntien ja kymmenien Amerikan matkojen ja itsensä uskomisen tulosta. Mutta mitä sitten meidän lukijamatkalle nyt kuuluu?

Lukijamatkan positiivinen vastaanotto somessa lupaili hyviä, mutta matkan myyntiin tulo kesäaikaan ja siitä johtuva lyhyt myyntiaika lokakuulle osoittautuivat kuitenkin liian haasteelliseksi ja emme valitettavasti saaneet ajoissa, eli käytännössä elo-syyskuun aikoihin ryhmää kasaan. Opimme tästä projektista kuitenkin erittäin paljon. Saimme tehdä yhteistyötä matkatoimiston kanssa ja koemme edelleen, että tilausta tämän tyyppisille matkoille olisi. Kunhan ajankohta ja hinta kohtaavat. Meillä on siis vielä intoa jatkaa unelmamme toteuttamista ja olemme valmiit tekemään töitä sen eteen. Haluaisimme, että lukijamatka toteutuu vielä joku päivä. Ken tietää, toivottavasti jo tulevana keväänä?
Tässä yhteydessä haluankin sanoa teille kaikille, jotka tsemppasivat ja kannustivat asiassa ja ilmoittivat halukkuutensa lähteä, mutta joille ajankohta ei vain ollut oikea, erittäin suuret kiitokset. Sellainen palautteen ansiosta meillä onkin vielä intoa uskoa, että tälläinen matka on mahdollista joskus vielä toteuttaa. Vai mitä olette mieltä?"Failure is only the opportunity to begin again,
 only this time more wisely."Ps. Ikävä Kaliforniaan on tietysti iso, kun olin jo niin vahvasti menossa sinne lokakuussa lukijamatkalaisten kanssa. Yritänkin nyt tässä vielä kääntää jokaisen kiven, että miten oma matka sinne vielä mahdollistuisi. Halloween on nimittäin upeaa aikaa olla Kaliforniassa ja olen viettänytkin siellä viimeiset kolme syksyä, joten olisikin harmi jos tähän syksyyn tulisi poikkeus. Siispä käsi ylös nyt, jos siellä jollain muullakin on hurja Cali-kuume!


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

6 kommenttia

 1. Ah, voi vitsi! Mietinkin just tänään että mitä tälle reissulle mahtaa kuulua. Uskon kuitenkin tosi kovasti että tää tulee vielä toteutumaan! Hyvä te, ja iso hatunnosto sille että lähditte rohkeasti tekemään tätä reissua. Ootte huippuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, Inka <3 Mekin kovasti toivotaan että tämä toteutuisi toisella kertaa!

   Poista
 2. Täällä on kädet ylhäällä kuten varmaan arvaat! :D Tänään oon katsellut lentoja Losiin jouluksi. Ois aika hyviä tarjolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaan ja luotan siihen! :DDD Oih että, ei kuulosta lainkaan huonommalle vaihtoehdolle joulun vietolle ;) Siitähän suhauttaa nopsaan vaikka Havaijille taas ;DDD Tosin ei Marina Del Rayn suppailussakin mitään ole!

   Poista
 3. No, voi harmi, ettei tuo teidän lukijareissu nyt onnistunut. Teillä on kuitenkin opit hyvässä tallessa ja nyt tiedätte tuollaisen matkan järjestämisestä enemmän. Se tulee ihan varmasti onnistumaan! Olen seurannut tätä teidän reissua hyvillä mielin ja ollut "hengessä mukana", koska olisimme olleet teidän kanssa samoihin aikoihin omalla reissullamme Kaliforniassa. Cali-kuume on siis täällä oikein korkealla, mutta kohta siihen tulee helpotusta - Jee! Onneksi lentojen hinnat ovat aika alhaalla, niin matkailu on edullisempaan ja sitä voi tehdä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos "hengessä mukana" olosta ja kauniista tsempeistä! Tälläinen palaute merkkaa todella paljon.
   Ja wautsi wau, huippua että meistä joku on edes tuolloin Calissa! Huikeaa reissun odotusta ja itse reissua! Mitä kaikkea teillä on suunnitelmissa?

   Poista

Kiitos kommentistasi!