Matkaopas Los Angelesiin on nyt julkaistu!

Odotus on päättynyt. Matkaopas Los Angelesiin on nyt kaikkien saatavilla ja vieläpä ihan ilmaiseksi! Oppaassa on paljon vinkkejä ensimmäistä kertaa LA:hin suuntaaville ja myös uusia kulmia siellä jo aiemmin käyneille - onhan kyseessä kaupunki, josta tekeminen ja näkeminen ei hevillä lopu. Tämä matkaopas on tehty rakkaudesta Enkelten kaupunkiin ja haluankin korostaa, että on kirjoittajansa näköinen. Olen kuitenkin yrittänyt riisua ne vaaleanpunaiset lasit silmiltä ja katsoa kaupunkia suuremman yleisön silmin. Matkaoppaan vinkit pohjautuvat omiin kokemuksiin ja seison niiden takana vahvasti. Opasta on ollut ilo tehdä, vaikkakin se otti ajallisesti odotettua kauemmin. Tulen päivittämään opasta tarpeen mukaan ja uusin versio päivittyykin aina automaattisesti blogini "matkaopas"-sivustolle. Matkaoppaan muoto on sähköinen ja voit lukea sitä kätevästi näköisversiona selaimella tai ladata oppaan itsellesi pdf:nä.
Selaa Los Angeles matkaopasta näköisversiona tästä.
Lataa matkaopas pdf:nä.
Ja nyt rakkaat lukijat, olisikin antoisaa kuulla mitä mieltä olette tästä tuoreesta Los Angeles matkaoppaasta. Tuleeko se mahdollisesti tarpeeseen? Onko sinulla lennot jo varattuna Kaliforniaan?  Laittakaa ihmeessä kommentti-boksi laulamaan. Cheers!


Eng // Los Angeles Guide is now available!

26 kommenttia

 1. Voi, että tää on ihana!!! Onnea ihan hirmuisesti tämän julkistamisesta! Ison työn olet tehnyt. Tästä tulee olemaan niin paljon iloa monille, itsellenikin jo piakkoin <3 =) Jee! Muistutapa niin jaetaan tää NAMEn sivuillekin, kun on hyvä hetki (sinne meni just muistutus lotterystä, niin ei viitti nyt heti perään laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Ulletin <3 Oot ollut ihana tsemppari tämänkin asian suhteen, kiitos siitä. Ihan superia että ootte pian noissa maisemissa! Ja joo, hienoa jos voi jakaa NAMEn sivuilla myös.

   ps. kiitos tuosta lottery muistutuksesta! ;)

   Poista
 2. Wau! Kiitos! Autoreissulla meinattiin käydä tuolla, mutta ajan säästämiseksi piti oikaista suoraan kohti SF:ää. Mutta on vielä listalla, joten jonain päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Timo! Ens kerralla sitten auton nokka kohti Los Angelesia ja toivottavasti silloin tästä oppaasta on apuja ;)

   Poista
 3. Kiitos suuresti tästä! Vaikuttaa tosi hyvältä mitä nopsaa selailin :) Ollaan vuoden päästä reissaamassa siellä päin, joten varmasti pääsee käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia kommentista! Ja onpas huippua, että teillä on reissu mitä odottaa! Jos tulee jotain tuon matkaoppaan ulkopuolelta kyssäreitä Los Angelesista tai Kaliforniasta, niin kysy ihmeessä :)

   Poista
 4. Todella inspiroiva opas, kiitos tästä Sanna! Los Angelesiin vielä jonain päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla jos opas inspiroi, sillä Los Angeles kaupunkina inspiroi minua suuresti. Ehkäpä se sitten välittyy oppaan sivuilta ;) Peukku tulevaisuudelle ja LA:lle! :)

   Poista
 5. Vau, todella upean näköinen opas! Tyylikäs taitto ja värit, oot ihan pro. Nyt vaan selailin oppaan läpi, pitää perehtyä vielä tarkemmin.

  VastaaPoista
 6. Vau, rakkaudesta lajiin! Tosi hieno ja hyviä vinkkejä lempikaupunkiisi - tästä on hyötyä monelle sinne menevälle reissaajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks, Rami! Rakkaudesta lajiin todellakin. Tässä yhdistyy niin moni asia mitä teen työkseni ja harrastan ;)

   Poista
 7. Hieno tää opas! Selailin jo aiemmin läpi ja samoihin kohteisiin kehottaisin minäkin ensikertalaista tutustumaan. Kiva ja selkeä layout ja kauniit kuvat.

  VastaaPoista
 8. Vau, mikä opas! Hienon työn olet tehnyt! Mua Los Angeles ei ole koskaan houkutellut matkakohteena mutta tän oppaan lukeneena voisin hyvinkin lähteä sinne, joten hienosti olet onnistunut kuvaamaan paikan tunnelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, wautsi mikä kommentti! Oon ihan otettu, jos tää opus saa sut miettimään matkaa LA:hin. Kiitos!

   Poista
 9. Mahtavaa, että olet laatinut tällaisen blogikirjoituksia perusteellisemman oppaan. :) Ei ole vaikea uskoa, että aikaa on mennyt, kun sitä saa pelkkiin blogipostauksiinkin kulumaan aivan riittävästi... Täytyy vinkata tästä tuonne päin matkustaville tutuille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meri! Ja juurikin näin, ottihan tämä aikansa, mutta halusin sitkeesti vetää loppuun saakka ja saada valmista. Kiva, jos haluat vinkata tätä sinne reissaaville, kiitos.

   Poista
 10. Mukavan ja kattavan näköinen opas. Täytyy tutustua siihen paremmin vielä paremmalla ajalla. Jospa sieltä löytyisi taas joulun sukulaisreissulle jotain uutta näkemistä tai tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Paula! Joulu noilla suunnilla onkin vielä kokematta. Olen ollut LA:ssa vain joulukuun alussa ja silloinkin siellä oli jo mahtava tunnelma ;)

   Poista
 11. Onnittelut hienosta suorituksesta! Meillä parikin kertaa LAssa ei oikein ole sytyttänyt - ehkä matkassa olisi pitänyt olla tällainen opas perinteisempien sijaan.
  Kurjaa, ettei blogimatkanne toteutunut - olisitte varmaan olleet tosi asialle omistautuneita opppaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella todella paljon tästä kommentista, Pirkko! Mekin oltais toivottu että lukijamatka toteutuisi.
   Toivottavasti tästä oppaasta on apuja, jos vielä kolmannen kerran suuntaatte LA:n suuntaan ;)

   Poista
 12. Kattava opas! Ja ihana sinä, kun olet tällaisen jaksanut tehdä! Varmasti vaatinut aikaa ja panostusta, mutta toisaalta nuo vinkit ovat tulleet varmaan ihan ulkomuistista kun siellä olet niin paljon reissannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana! Rakkaudella tehty opas ja toivottavasti se tosiaan näkyi ;)

   Poista
 13. Aivan ihana opas, Ja suurella rakkaudella tehty, se näkyy kyllä. Olet ihan yhtä "höpsähtänyt" Losiin ja Californiaan kun minä, ei tarvitse nähdä kun kirjaimet L.A jossain niin heti tulee hymy huulille, pitkät palmut huojuvat, upea auringonlasku on silmiesi edessä vaikka juuri sillä hetkellä kahlaisit lumessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bingo! Juurikin näin :DDD Kalifornian skinny palmut huojuu aina silmissä ;))) Mahtava kommentti! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!