Instagramin suosituimmat kuvani 2017

Reissuvuosi 2017 alkaa olemaan osaltani paketissa. Tulen tekemään siitä vielä ihan oman koosteen, mutta käydään ensiksi läpi Instagramin yhdeksän kuvan "Best of 2017". Itseäni ei ainakaan yllättänyt, että suosituimmat kuvat liittyivät suurimmaksi osaksi rantaelämään ja palmuihin, mutta se yllätti ja ilahdutti, että kuviani on tykätty lähes 19 000 kertaa tänä vuonna. Mukaan tähän parhaiden kuvien koosteeseen mahtui kuvia mm. Miamista, Puerto Ricosta sekä aina niin rakkaasta Kaliforniasta, mutta myös yksi kuva Suomesta - arvaatteko mistä?


Tämä Huntington Beach Pier -kuva on otettu pääsiäisreissulta ystäväni kanssa, jolloin vietimme 1,5 viikkoa Kaliforniassa tyttöjen kanssa. Tuona huhtikuisena päivänä tuuli kovasti, mutta se ei hymyä heikentänyt meidän photoshooteista auringonlaskun aikaan. Onneksi pääsiäinen tulee taas pian, sillä silloin on haaveissa päästä takaisin näihin maisemiin.
 Miami on yksi kestosuosikeistani ja sen ikoninen Art Decon täyttämä Ocean Drive ihastuttaa aina. Tammi-helmikuinen loma oli erittäin onnistunut ja Miamiin voisi palata milloin tahansa uudelleen.
 


Alkuvuoden Karibian risteilyltä suosituimpien kuvien mukaan mahtui yksi kuva Puerto Ricon värikkäistä taloista. Melkein kuulen tätä kuvaa katsellessa sen puheen ja naurun sorinan ja ne kaikki musiikin eri soinnut, jotka tätä kuvaa otettaessa olivat. Päivä Puerto Ricossa oli aivan liian lyhyt kokemus maasta, eli tännekin palaisin mieluusti uudelleen.
 


Palmumaisemista ainoa poikkeava kuva, joka ylsi suosituimpien kuvien joukkoon on synnyinkaupungistani Suonenjoelta. Kuva sopii toki näin Suomi100-teemallaan täydellisesti mukaan. Syyskuinen sävy isäni lammen rannalta on kieltämättä aika vaikuttava.

Instagram on nykyisin yksi lemppari somekanavani. Sieltä jos mistä saa rutkasti inspiraatiota maailman eri kolkista ja toimiipa se hyvin myös informatiivisena medianakin. Olen saanut sieltä usein pikaisia vastauksia kohteista tai vaikkapa sen säästä. Ketä sinä seuraat mieluiten IG:ssä? Ilmianna omat suosikkisi! Minut löydät sieltä
nimellä sannasevenseas.

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!