Ystäviä ja elämyksellinen konsepti The Table

*Kaupallinen yhteistyö HOK-Elanto / Ravintola Amarillo Helsinki

Klassinen Amarillo-ravintola on luonut nahkansa uudestaan ja tehnyt sen todella tyylikkäästi! Sen todisti tämä Helsingin Aleksanterinkadulle juuri avattu Amarillo. Uudistettu konsepti nimittäin yllätti täysin trendikkyydellään ja energisyydellään. Anteeksi, mutta olinkohan sittenkin käymässä New Yorkissa tai Losissa?


Pääsin testaamaan Helsingin uuden Amarillon The Table -konseptia, joka on siis kokonaisvaltainen noin kolmen tunnin illalliselämys. Paikan The Table -illallispöytään voi varata vaikka ihan vain itsellensä ja yllättyä lopusta pöytäseurueesta tai voit tietysti varata pöydän kokonaan itsellesi ja entuudestaan tuntemillesi ystäville.

The Table -illalliselle mahtuu kahdeksan henkilöä ja menu on aina yllätyksellinen. Siihen kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka sekä juomat. Toki huomioiden erikoisruokavaliot. Lisäksi The Table -asiakkaita palvelee oma kokki ja tarjoilija, joka toimii enterteinerin roolissa luoden yllätyksellistä ohjelmaa. En paljasta enempää, mitä arvoituksia saimme tehtäväksi illallisen aikana, koska haluan, että koette ne itse.  Toki variaatioita on varmasti useita, joten en kertomalla paljastaisi välttämättä yhtään mitään. Jätetään ne kuitenkin salaisuudeksi, jotta yllätyksellisyys pysyy jännempänä. Yhdessä tekeminen ja annoksien jakaminen lisää mukavasti yhteisöllisyyttä ja varsinkin, jos pöydässä on entuudestaan vieraita ihmisiä, on heihin helpompi tutustua yhdessä tekemisen lomassa.Essiesophie -blogia kirjoittava ja Dynastia-podcastia tekevä Essi ratkomassa saatua tehtäväämme.

Illan emännöi upeasti Alexandra Alexis.
Tehtiin itse enterteinerin avustuksella nämä kauniit drinkit.
Amarillon vuoropäällikkö Matti loihti meille menuseen kuuluvia drinkkejä.
Tutut tacot, fajitakset ja nachoannokset löytyvät MadMex -menulta.
Yhdessä Veeran ja Alexandran kanssa uudistuneessa Amarillossa.

Meillä oli oikein onnistunut ja hauska ilta ja konsepti tuntui toimivalta. En tuntenut entuudestaan kaikkia pöytäseurueemme illallisvieraita, mutta jo heti alkuun sosiaalisen syömisen konsepti sai meidät kaikki keskustelemaan keskenään. The Table itsessään on ravintolan suurin pöytä, joten ehkä aivan pöydän toiseen päähän oli haastavampi keskustella, mutta syömisen lomassa tapahtuneen tekemisen aikana pääsi helpommin keskustelemaan kaikkien kanssa.

Omat suosikkini illallismenusta olivat halloumi ranskalaiset ja vege tacot salaatilla ja mangosalsalla sekä tietysti suurena nachojen ystävänä nachot, jotka toimii aina. Lisäksi itse tekemämme talon margarita drinkki oli todella pehmeän ja maukkaan makuinen. Erityispisteet siitä, että drinkeissä käytetty appelsiinimehu on itse puristettua, eikä siis mitään purkkikamaa. Tykkäsin uuden Amarillon miljööstä ja aion varmasti palata sinne ystävieni kanssa. Uskon, että moni kavereistani innostuu The Table -konseptista, joka on todellakin helppo ja sosiaalinen ratkaisu moniin juhlatilanteisiin tai ihan vaan rentoon illanviettoon ilman sen kummempaa syytä.


Noutaja-taksi vei meidät tilauksesta Amarilloon.

Psst! Tuunattu Noutaja-taksi kiertää kevään aikana 15 paikkakunnalla ympäri Suomea ja kuljettaa sinut tilauksesta suoraan Amarilloon. Noutajan voi tilata etukäteen netistä, jolloin samalla voit tehdä pöytävarauksen. Katso Noutajan tarkempi aikataulu paikkakunnittain täältä.


Miltäpä uusi Amarillo teidän silmään näyttää? Oletko kenties ennättänyt käydä jo testaamassa?
The Table illalliselämyksen hinta on S-Etukortilla 44,90 €, ilman 49 €. The Table on saatavilla perjantaisin ja lauantaisin klo 20. Voit varata The Table elämyksen tästä.

Amarillo Helsinki,  Aleksanterinkatu 46, 00100 Helsinki.
 

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita seuraavissa kanavissa:

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!