25 vuotta

Kun tapaa toisen heinäkuun 27. päivänä vuonna 1997 niin silloin tuona samana päivänä vuonna 2022 tulee tapaamisesta kuluneeksi jo 25 vuotta. Vuonna 1997, kun me tavattiin, radiossa soi mm. No Doubt ja Scooterin Fire ja Hansoneiden MMMBop biisi (kurkkaa tähän liittyen Instagramista @sannasevenseas tekemäni video). Oscar-voittaja Titanic tuli ensi-iltaan ja se onkin meidän eka yhteinen elokuva mitä käytiin katsomassa. En ymmärrä, miten tästä kaikesta voi olla järjettömät 25 vuotta! 

Näihin vuosiin mahtuu tietystykin paljon. Kaikkea. Hyvää ja ei niin hyvää ja kaikkea siltä väliltä. Mutta kaikesta huolimatta saan olla jokaisesta vuodesta, kuukaudesta ja päivästä todella kiitollinen. Onneksi me ollaan me - ja en oikeestaan mitään muuta toivo, kun että voidaan olla seuraavatkin 25 vuotta me. Me ollaan hyvä tiimi, kuten viime vuoden postauksessa jo totesin.


"Together is my favorite place to be".
Nämä kuvat on otettu Hangosta viikko sitten, jossa vietettiin vene-elämää viikon verran. Hanko on yksi minun 'happy place' -paikoista, joten kivaa, että saatiin ikuistettua nämä kuvat sieltä. (Kuvista kiitos kuuluu ystävällemme Miialle).

Meidän vene-elämä jatkuu täällä Tallinnassa vielä joitain päiviä, jonka jälkeen alamme suuntaamaan takaisin kotisatamaan. Siispä myötäisiä tuulia meille – kaikessa, ja sitä samaa myös sinulle, jonka tämän luit.

2 kommenttia

  1. Isosti onnea sinne! Eiköhän teillä tosiaan ole ne 25 tulevaa mukavaa vuotta edessä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!