Hot hot summer!

ooohlalaa... Kesätuulet ovat vieneet minua niin tunteella, että blogi on jäänyt suoraan sanottua ihan hylkiöksi. Voi hyi minua... mutta toisaalta olen nauttinut tästä parhaasta vuodenajasta milloin ulkona jäätelöä nautiskellen, milloin vihreillä picnic-niityillä kauas merelle katsellen ja haaveillen, milloin biksuissa aurinkoa palvoen -minä & ipodini... Milloin missäkin, pääasiassa siis nauttinut! Suurin kesään liittyvä intohimoni on kuitenkin, no mansikoiden lisäksi, festarit. Olen itseasiassa puolet elämäni kesistä viettänyt festareilla, milloin missäkin. Yleensä mahdollisimman monilla :)
En keksi mahtavampaa ajanviettoa ystävien kesken kuin hyvät rock-festarit. Ne on täydellisyyttä!

Voisinkin listatakin tähän omat suosikkini vuosien varrelta. Mikä festari on sinun suosikkisi?

1.
Lollapalooza Festival (Chicago, USA).
Täydellinen paikka isossa Grant Park -puistossa pilvenpiirtäjien lomassa. Tämä on minun "festival heaven", ei epäilystäkään. Kaunista kaunista illan hämärtyessä.
2. Hurricane Festival (Sheessel, Saksa).
Suuria nimiä, hurjan hyvin toimivat palvelut. kaikki vaan toimii täällä. Anniskelu myös.
3. Rock Werchter (Werchter, Belgium)
Kuin myös täälläkin aina isoja nimiä lavalla, paikalliset väittävät että aina hellesää (totta ainakin v2010).
4. Ruisrock (Turku, Finland)
Suomen oma Turku ja Ruisrock. Festivaali täytti viime vuonna ansaitusti 40v. Ruissalo kuuluu kesään.
5. SSMF (Hollywood, LA, USA)
Legendaarisella Hollywoodin Sunset Stripillä järjestettävät pienet festarit. Samalla kadulla voit bändien lomassa käydä drinksuilla esim sellaisilla clubeilla kuin the Viper Room, Roxy ja Key Clubilla. En koskaan unohda näitä festareita - ja tänne haluan uudelleen, anytime!

Näiden inspiroimina täytyykin postata tänne kuva kesän parhaista festarikengistä - kumisaappaista. Saksan festeillä näin parhaimmat - tahtooooo... Pian lisää!
(tulossa)

(Hurricane-festival, Saksa. Summer 2011)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!