I do really like Tallinn!

Tallinna kuuluu kesään (ja syksyyn, talveen ja kevääseen!). Mun makuun Tallinna on siis aina yhtä kiva paikka vierailla ja viettää aikaa. Tästä syystä ajattelinkin postata muutamia suosikkipaikkojani Tallinnassa.

Rotermannin kauppakeskus
Rotermannin kauppakeskus sijaitsee Rotermannin korttelissa Tallinnan keskustan ja sataman välissä. Kortteli on arkkitehtuuriltaan mielenkiintoinen ja kaupat on ripoteltu eri rakennuksiin, joten kyse ei ole varsinaisesta kauppakeskuksesta saman katon alla. Rotermannista löytyvät mm. seuraavat kaupat: Pull and Bear, Stradivarius, Bershka ja Guess. Lisätietoa Rotermann kauppakeskuksesta löydät tästä.

Ohoy! Matkalla Tallinnaan.

Rotermann kauppakeskuksen rakennuksia

Rotermann kauppakeskuksen rakennuksia
Pull and Bear, Rotermann kauppakeskus

Stradivarius, Rotermann kauppakeskus
 
Bershka, Rotermann kauppakeskus

Ilusalonki, hotelli ja kahvila
Kaikki löytyy samasta kivasta Meriton Grand Conference & Spa Hotellista.
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista ja pitää sisällään ihanan wellness span, jota lämpimästi suosittelen. Hotellissa on myös ihanasti sisustettu (mä haluun ne kattokruunut itselleni!) ranskalainen kahvila Mademoiselle.

Ihan vaan muutama ravintola vinkki:
Texas - Tex mex -ruokaa, viihtyisässä miljöössä.
os. Pikk katu 43 (n. 5 min kävely vanhankaupungin Raatihuoneen torilta)

St. Patrick´s -ravintola, pub. Laaja menu, pippuripihvi listan suosikki.
Suur-Karja 8 (melkein kulman takana Olde Hansasta).

Illanviettopaikkoja on Tallinnassa monia. Viihtyisimmät ja rennoimmat löytyvät vanhan kaupungin pikkukaduilta, pois päin Viru-keskuksesta. Tallinnassa viettää kyllä helposti koko viikonlopun! Parhaiten päivä sujuu, kun aloittaa sen jossain lukuisista kauneussalongeista pedikyrilla tai kasvohoidolla, shoppailee Rotermannissa tai Viru-keskuksessa tai uudehkossa Rocca al Mare:ssa (yläkerrassa hyviä ruokapaikkoja), ja ei unohda välistä nauttia ihanien kahviloiden antimista. Jatkaen vielä vähän shoppailua ja päätyen illalla ulos syömään ja drinksuille. Tallinna tarjoaa niin paljon kaikkea ja juhlat jatkuvat tarvittaessa aamuun asti. Me like!

Mitä suosikkipaikkoja sinulla on Tallinnassa?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!