Make Up Bible!

Mun oli pakko ostaa pari viikkoa sitten tämä juuri julkaistu Mariela Sarkiman Make Up Bible -kirja. Olen nyt selannut ja lukenut kirjasen kokonaan, ja täytyy sanoa että se on kyllä todella monipuolinen ja informatiivinen. Kirja on suunnattu suomalaiselle naiselle meikkikäsikirjaksi ja kirja käy läpi kaikki meikkaamisen osa-alueet havainnollisin neuvoin ja kuvin. Käydään läpi kasvojenmuodot, valot, varjot, erilaiset meikkipohjat, poskipunat, silmien muodot, luomivärit, kulmat, niiden muodot ja huulet punineen. Lisäksi ikäänkuin loppukevennyksenä kirjassa käydään läpi kynnet ja työvälineet ja morsiusmeikki.

Loppukevennystä lukuun ottamatta kirja on todella täynnä asiaa. Ja uskoisin että tavan kuluttuja saa kirjasta paljon irti! Naiset, naiset, tässä ideaa joululahjalistalle... ;-)

Myöskin työvälineet käydään kattavasti läpi kirjassa. Puuterivippa vai sivellin? Meikkisieni vai meikkivoidesivellin? Saanko vastata? :) Itse tykkään esimerkiksi käyttää meikkivoidesivellintä pohjan tekemisessä, ehdottomasti. Mutta nämä asiat selviää parhaiten itse testaamalla.

Niin, ja muistattehan kaikki huoltaa siveltimiänne ja puuterivippoja. Pesu vedellä ja marseillesaippualla parin viikon välein on riittävä. Kuivatus lappeellaan pyyhkeen tai talouspaperin päällä. good good :)


kuva kirjasta Make Up Bible, Mariela Sarkima


kuva kirjasta Make Up Bible, Mariela Sarkima
Lisää kirjasta makeup-bible.com
Marielan meikkikiertue Sokos-tavarataloissa, lue lisää tästä
Kirja on tarjouksessa Sokoksissa hintaan 24,90 e (norm.29,90 e)

2 kommenttia

  1. Juuri luin tästä jostain Sokoksen tiedotteesta. Hankintaan menee :)

    VastaaPoista
  2. Nina, luin blogistasi että ostit kirjan. Mitäs olet tykännyt? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!