Paola ja Seppälä ne yhteen soppii!

Paola Suhonen by Seppälä -mallisto tulee virallisesti myyntiin 1. marraskuuta, eli huomenna. Pääsin tänään, muiden Seppälä klubilaisten kanssa tutustumaan mallistoon ennakkoon Seppälän Forumissa. Muoti-illassa nähtiin malliston muotinäytös ja nautittiin kuohuvaa sekä shoppailtiin -30% alennuksella tuotteita. Hupsii! kiva (ja rahakukkarolle vaarallinen) ilta oli siis kyseessä! ;)
Ennen klubi-illan alkua, Seppälä tarjosi arvonnassa voittaneille Kino Engelissä Paola Suhosen tekemän lyhytelokuvan näytöksen. Elokuvan näyttelijät olivat muuten pukeutuneet tämän uuden malliston vaatteisiin ja Seppälä oli tuottanut kyseisen elokuvan osaksi malliston lanseerausta. Paolahan opiskelee tätä nykyä Los Angelesissa elokuvaohjausta. Monipuolinen nainen, täytyy todeta! Mutta olenkin sitä mieltä, että totta himpsutissa ihmisten pitää voida toteuttaa itseään monipuolisesti, eikä pysyä vain yhdessä muotissa. "Suutari pysyköön lestissään" - ja just ei! Hyvä Paola! Ja hyvä kaikille jotka tekevät rohkeasti sitä kaikkea mikä tuntuu oikealle :)

Ja ainiin, kiitos Seppälälle kivasta yllätyslahjasta, jonka sai lähtiessään. Vai pitäisikö sanoa voihan Vitalis! Pussukassa oli nimittäin lahjana kenenkäs muun kuin Paola Suhosen uudistama Vitalis-tuote.

Tässä tunnelmia Klubi-illasta ja mallistosta.

Paola Suhonen By Seppälä -mallistoa


Paola Suhonen By Seppälä -mallistoa


Kotiin tuomisia... :) Parasta!


Paola Suhonen By Seppälä -malliston ihana vyö ja pari korua Seppälän mallistosta.

Tykästyin kovin elokuvan tunnusraitaan - kuunnelkaas soundcloud.comista!Tähän lopuksi kuuluisi kuva mun uudesta ihanasta mekosta, jonka ostin Paola Suhonen By Seppälä mallistosta. Mutta, iPhonen kamera ei antanut mekolle sen ansaitsemaa oikeutta (ja en shoppailun ja espanjankielen kurssin uuvuttamana enää jaksanut virittää järkkäriä), niin kuva jää nyt laittamatta. Mut menkää toki kauppaan katsomaan mallisto livenä! Tai tästä Seppälän sivuille.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!