Nyc-Paris-Hki: rohkeiden bootsien reitti kotiin

Eikö kuulostakin ihanalle matkalle; ensiksi shoppaillaan Nycissä ja sitten lennetään Pariisin kautta Helsinkiin? Kelpais! Tämän reitin sai kokea tällä kertaa ainoastaan minun viime viikolla netistä (stevemadden.comista) tilaamani ihanat kumisaapas bootsini. Jännityksellä seurasin niiden matkaa pitkin maapalloa kohti kotia. Ja urhoollisesti ne saapuivat sitten viikossa tänne Helsinki-Vantaalle. Ensiksi eivät malttaneet millään lähteä heti Jenkkilästä, vaan kävivät siellä parissa cityssä, jonka jälkeen (-varmasti joivat vaan shampanjaa-) pari päivää Pariisissa - jooo, mä näin pakettiseurannasta että olivat Pariisissa pari päivää - miettikää! (no niin olisin kyllä minäkin jäänyt humputtelemaan sinne pariksi päivää, hihh...). Ja sitten viimein sain tekstarilla saapumisilmoituksen bootseista ja olin ihan et jaiks & yeij! :)
Riensin heti nettiin tekemään tullin-sivuilta tulliselvityksen ja maksoin tarvittavan arvolisäveron ja sain luovutuspäätöksen bootseille Tullilta. Wohoo! (Tulliselvitys on tehtävä kaikille EU:n ulkopuolelta tuleville paketeille). En ollut tästä lainkaan huolissani (siis kustannuksista, kun en tiennyt mitä ne voisivat olla), olin nimittäin päättänyt että bootsit tulee mulle, hinnalla millä hyvänsä, hihhh :) Maksoin Tullille lopulta vain 19,30 eur, joka määräytyi tilaukseni kokonaishinnasta (120 USD) ja tuotteen (kengät, kumia tai muovia) mukaan. Hieman olin ulapalla aluksi tehdessäni tuota Tulliselvitystä, mutta onneksi sain apuja soittamalla kuriirifirmalle Fedexille, jossa jelpattiin lomakkeen täyttämisessä. Ensi kerralla homma sujuu sitten jo helpommin. Tämä oli siis vasta alkua nettishoppailulle EU:n ulkopuolisille tuotteille....O-Ou! heheh... :)

Tositoimiin saappaat eivät tosin ole vielä päässeet koska täällä Suomessahan on rikottu lähestulkoon hellerajoja viime päivinä. Sateesta ei ole siis tietoakaan... Herääkin siis kysymys, että joko kohta saatais syksy sateita? (ehei, en oikeasti odota niitä. Mutta kun sateet saapuvat, ehkä nämä söpöliinit auttavat minua selviytymään niistä).

Tässä muutamia kuvia bootseistani. Mitäs tykkäät, tykkäätkö? :)


Postia Steve Maddenilta...Steve Madden 'Tsunamii' Boot (black)

(kuva: amazon.com)
3 kommenttia

Kiitos kommentistasi!