Design Markets & Fashion Film Festival

Kaksi tapahtumaa saman katon alla! Lasipalatsilla tapahtuu tällä viikolla, sillä Design Markets & Fashion Film Festival tarjoavat muotia ja elokuvaa.

Lasipalatsin Design Markets -tapahtuma kokoaa valkean teltan alle nelisenkymmentä kiinnostavaa suunnittelijaa. Tarjolla on asusteita, koruja, ja sisustus- ja paperituotteita, astioita ja valaisimia. Tapahtuma on avoinna 1. -4.8. Mukana on iso joukko suomalaisia tekijöitä, kuten mm. Ainokainen, First Crush, Linda Sipilä, MOIMOI. Täydellisen listauksen merkeistä löydät täältä.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Fashion Film Festival tarjoaa designin ja elokuvan vuoropuhelua. Tämä ehdottomasti kiinnostaa minua - päätöselokuvana nähdään Madonnan ohjaama elokuva W.E. Elokuvassa Madonna kuvaa amerikatar Wallis Simpsonin ja Britannian kuningas Edvard VIII:n romanssia, joka kohahdutti maailmaa 1930-luvulla ja johti Edvardin luopumiseen kruunusta. Ohjelmistossa on myös mm. Paola Suhosen Rakkaus -elokuva. Tapahtuma avoinna 2. -4.8. Näytösajat ja lisätiedot tästä.
kuva: http://www.ldmfff.fi/etusivu/


Lasipalatsi Design Markets & Fashion Film Festival -tapahtumakokonaisuuteen kuuluu myös urbaania oheisohjelmaa, sen näet tästä.

Menkää ihmeessä kaikki kynnelle kykenevät ja kokekaa design ja taide. :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!