Silky feet!

Ostin jokin aika sitten ystäväni suosituksesta tämän Baman Silky Feet -sprayn ja täytyy sanoa että joo, toimiihan se vaan! Sprayn juju on se että se tekee jaloille ikäänkuin silkkimäisen "suojasukan", jolloin vältytään kenkien hankautumisilta ja hiertymiltä. Vaikeahan tätä on uskoa ennenkuin itse kokeilee, joten testasin asiaa.
Laitoin jalkaani täysin uudet Vagabondin korkkarit ja hyvin pärjäsin kokopäivän ilman rakkoja tai hiertymiä. Hieman kantapäähän tuli sellaista punaista ajatusta että siitä kohtaa kengät olisi yrittänyt hiertää, mutta ilmeisesti tämä silkkimäinen suojasukka jonka sprayaamalla sain jalalleni suojasi sitten kantapäätäni. Vai? Mene ja tiedä, mutta testattu on nyt useamman kerran ja tuntuu miellyttävälle jaloissa. Lisäksi spray tuoksuu kivalle, ja se sisältää kuulema aitoa luonnonsilkkiä.

Omani ostin suutarilta, mutta kuvittelisin että suuremmat tavaratalot jotka myyvät muutenkin Bama-tuotteita, että heillä olisi tätä myös valikoimassaan. Hinta oli vain noin 5 - 7 euroa. 
Onko muilla kokemuksia tästä? Kannattaa ainakin kokeilla olisiko tästä apuja kun uusiin kenkiin paljain jaloin hyppää. Ei tässä ihmeitä voi ainakaan menettää..
 

Laitetaan tähän loppuun vielä magoisia herkkukuvia perjantain kunniaksi! Mieheni sai liikelahjana belgialaista suklaata - näin söpössä paketissa(!). hihh... :) Sain ikuistettua suklaat ennen kuin katosivat...nam!

 

  

Mukavaa Viikkaria kaikille! Voikaa hyvin & toivotaan paaaljon aurinkoa ja flipflop kelejä :)

7 kommenttia

 1. Heei, tuollaista pitää saada! Mulla hiertää uudet kengät käytännössä aina, ja kyllästyttää ne ainaiset laastaritoppaukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, kun kerta tällaisia apuvälineitä on olemassa :) Et voi paljoa menettää.. Kerro ihmeessä sitten tykkäsitkö vai not. Hiertymät jaloissa on vaan niin auuuuts!

   Poista
  2. Kävin ostamassa putelin tänään! :D Huomenna kokeiluun :)

   Poista
  3. iiiih, mua jänskättää sun jalkojen puolesta... Miten käy tai kävi? :)

   Poista
  4. Tosi hyvin! Ihan loistotuote! :)

   Poista
  5. Joo tahtoo tämmösen kans.

   Poista
  6. Nina: Mahtavaa kuulla! =D Tuote pääsi kyllä nopeesti "Must have"-listalle.
   Kissaämmä!: Seuraavaksi odotellaan sitten sinun kommentit tästä ihmetuotteesta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!