iPad casen metsästystä

Kukkuluuruu ja huh heijaa! Olen todennäköisesti menettämässä tajuntaani, mutta haluisin oikeesti tälläisen "kotelon" mun iPadille. Siis kysehän on oikeasti aivan ihanasta laukusta, johon saa iPadin kivasti tuohon "sivukoteloon". Laukku on kuitenkin Diane von Furstenbergin, joten jään odottelemaan vielä hetken lottovoittoa. Tai no, ei tähän ihan sellaista munkkia tarvita, vaan ihan joku kiva 500 euron pikavoittokin saattais riittää ;) Hiplasin tätä jo kevään Nycin reissulla ihan livenä DVF:n Sohon myymälässä...ja joo-oo, kyl´mä tykkään siitä edelleen =)

Diane von Furstenberg Harper Large Daybag

Sitten toinen aika kiva iPad kotelo olis tälläinen Michael Korsin iPad case. Padi pysyisi pystyssä kivasti tuon kotelon avulla ja siten sillä pystyisi vaikkapa lentokoneessa tai junamatkalla katsella kätsysti leffoja...
  
Michael Kors iPad Case

Mutta, voi olla että todennäköisesti päädyn tähän ALDO:n uk-sivuilta saatavaan malliin (muuten super tuuletus ja jeee!-huudot näille Aldon UK-sivuille. Tämä kanadalainen kenkä- ja laukkuketju on mun yksi lemppari myymälöistä tuolla P-Amerikassa).
Tämän kotelon (laukun) saisi reilulla parilla-kolmella kympillä. Söpö kun mikä!


aldoshoes.com/uk/

Katsotaan nyt mihin suuntaan kallistun lopulta, tai tuleeko pikavoittoa jostain ;-)
Olen lähdössä lomalle piakkoin, joten sieltäkin saattaisi löytyä mieluinen... Lupaan kertoa teille kunhan mieluinen iPadin kaveri löytyy. Tällä hetkellä sillä on suojanaan vain se perus Applen oma Smart case.
Onkos siellä ruudun toisella puolella iPad käyttäjiä ja löytyisikö teiltä jotain söpöjä suosituksia iPadin suojaksi? :D


Tuotteiden kuvat ja ostopaikat: DVF, Michael Kors, ALDO

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!