Instagram kaveriksi?

Hei kaikki! Ajattelin muistutella että minut löytää Instagramista nimellä sannasevenseas. Tykkään sovelluksesta paljon ja käytänkin sitä kohtalaisen aktiivisesti. Kuvathan päivittyvät myös tuohon blogin sivupalkkiin, mutta olisi mukava löytää sinutkin Instagramista. Tavataanhan siellä?

Elonkuvia Instagramissa.

Ja mikäli sinulla on google tai blogspot-tili, niin tervetuloa liittymään blogini lukijaksi, jolloin saat automaattisesti kaikki päivitykset näkyville. Jokainen lukija lämmittää mieltäni. Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille. Mush.

5 kommenttia

 1. Mä oon kans instagramissa, mutta oon ihan urpo sen kanssa. En osaa esim. liittää sitä blogiini ollenkaan. Enkä ole käytännössä ottanut sillä kuvia ollenkaan. Mikä juju siinä on, mihin ne kuvat tallentuu kätevästi ;). Mulla on se iPhonessa ja kaikkee ja silti oon ihan urpo. HELP! ;)

  VastaaPoista
 2. No nyt mä tajusin, miten sen Instagramin saa tuohon blogisivuun, kun seurasin sun linkkiä. Mutta se ei kyllä päivity ihan heti. Kauan sulla menee, että ne kuvat päivittyy blogiin, mitkä Instagramilla otat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis, hei hyvä että sait napattua jo koodinkin blogin reunaan. Instan sivuilla on siihen tosiaan helpot ohjeet ja saa koodin automaattisesti haluamalla kuvamäärällä ja pikseli leveydellä. Mielestäni kuvat päivittyy kyllä ihan heti sivullekin. Pitäisi ainakin. Kestäisikö sitten hetken näin alussa että kaikki bitit menee avaruudessa paikoilleen :) Hei mä niin bongaan sut sieltä kohta, nyt vaan kuvia ottamaan :D

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Niin ja se vielä yleiseksi kommentiksi täällä, että tässä uudessa dynaamisessa bloginäkymässä ei enää näykään Instagram-kuvat :( Joten voi olla että joudun palaamaan perinteiseen ulkoasuun, ellei tätä bugia korjata piakkoin. hmmmph.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!