Korutaulu

Hello, tein tässä yksi päivä pienen korujen siivous operaation. Tavoitteenani saada korvikset jollain tapaa selkeästi esille. Ratkaisuksi muodostui Ikealta ostettu muistitaulu jonka sprayasin valkoisella spraylla (mikä ei näy mielestäni lainkaan kuvassa, eikä juuri kyllä livenäkään. Se ei mennyt siis ihan nappiin, ehöm!...). Lisäksi nuo kiinnitys nastat loppuivat kesken, mutta sain sentään muutamat korut esille. Tätä täytyy jotenkin vielä jatko kehittää...ja uudelleen sprayta valkoiseksi ja ja ja... Ideoita?
4 kommenttia

 1. Hei älyttömän hyvä idea! Mulla on kaikkien korujen kanssa säilytysongelma, ahdistaa kun ne on vaan laatikossa sotkussa. Mutta toisaalta en halua mitään korupuutakaan tai vastaavaa pölyä keräämään.. Jotkut pikku rasiat sinne laatikkoon vois etsiä..hmmm, joo, hyvä idea, hyvä minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on ollut ihan toimiva, korviksille. Kaulakorut mulla roikkuu koukuissa, mutta sitten on vielä sormukset ja rannekorut ja muut päähineet/pannat. Mistä tätä tavaraa oikein tulee!?! :))) Mulla ei taas ole laatikostoa, mutta jos olisi niin Ikealla on ainakin sellaisia valmiita sokkeloita/lokeroita joita katselin itse - siis jos olisi se laatikosto ;)

   Poista
  2. Sellanen sokkelolokero vois ollakin hyvä! Mulla on Ikean lipasto ja nehän on kai kaikki jotenkin yhteensopivia :)

   Poista
  3. No niin olettaisi! jeij! Ei muuta kuin tuumasta toimeen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!