Ravintolapäivä

Terveiset Tukholmasta, josta tänä aamuna saavuin! Reissusta ja Tukholmasta lisää myöhemmin. Olen nyt nimittäin kikseissä kokemastani ravintolapäivästä, johon viimeinkin ennätin ottaa osaa. Tai minulla oli oikeastaan vain yksi destinaatio ja se oli kaverimme Karhupuistoon täksi illaksi rakennettu Döner Kallio popup-ravintola. Menussa oli luomukaritsan leipäkebabia, ja odotukset olivat korkealla! Mutta eipä tarvinnut pett, kyseessä oli nimittäin enemmän kuin vain döner. Makuelämys oli hyvin ylellinen, sellainen oriental kebab - tykkäsin! Jonoa riitti mukavasti ja me napattiin tupla annokset take-awayna ja hipsastiin nopeasti kotiin nautiskelemaan.

Döner Kallio, karhupuisto

Jono alkoi muodostumaan ja kasvoi ja kasvoi vaan. Hyvä hyvä!
Lisää Ravintolapäivän popup-ravintoloita Karhupuistossa
 
 
 Kebab mestari työssään
Tämä kuva ei anna oikeutta itse annokselle, mutta olin aika malttamaton pääsemään ruokaan käsiksi joten en malttanut kuvata paremmin :)
Ravintolapäivä on kyllä kerrassaan mahtava konsepti, ja toivon että se saa pysyä sellaisenaan. Itseänikin kiinnostaisi osallistua päivään jollain tapaa... Täytyy mietiskellä. Mites te, kävittekö kokemassa Ravintolapäivää tänään?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!