Thanks Croatia!

Lomamme alkaa olemaan loppumaan päin täällä Kroatiassa ja ilmassa on sitä samaa haikeutta kun aina reissun viimeisenä iltana. Etenkin nyt, kun edessä on muutosten syksy ja töitäkään ei ole enää jäljellä kuin muutama kuukausi (moni saattaisi olla asiasta innoissaan, mutta totta puhuen asia pelottaa minua ihan överisti). Nimittäin seuraavalta reissultani en palaakaan tietäen että töitä on mihin palata, kai? Ja huh huh, se vaatii edelleenkin totuttelua... Mutta nyt, nyt on kuitenkin helpompi sanoa moikat meidän Cali-ystävillemme, koska tiedämme että näemme heidät pian syksyllä! Ja oikeastaan heti kun ajattelen tätä asiaa, tulevaa syksyä ja reissuamme, tulevaisuuden miettiminen tuntuu heti paljon kepeämmälle... Onneksi!

Mutta Kroatia. Se on ollut kaikkien odotusten arvoinen ja paljon enemmänkin. Ollaan tykätty kaikista vierailemistamme paikoista ja ihmisistä ja ruuasta (pääsääntöisesti). Tänne on ehdottomasti tultava uudestaan! 

Samaan aikaan käytävät fudiksen MM-kisat ovat olleet myös viihdyttävät ja koko Kroatian maa kylpee ylpeydestä joukkuettaan kohtaan. Mekin pysähdyimme yksi päivä pyöräretkellä ollessamme eräällä sillalle, jonne oli ripustettu jättimäinen Kroatian kannatuslippu, ottamaan kuvaa meidän omasta "joukkueestamme". Kiitos Kroatia! Viihdyimme, nauroimme, nautimme!5 kommenttia

 1. Oon iban unen pöppörössä jo, mutta en malttanut mennä nukkumaan, kun lempiblogi oli päivittynyt =) Sää osaat kyllä aina kivasti kuvata tunnelmia. Ihanaa, että teillä on ollut noin onnistunut reissu! Samaa lähdetään nyt hakemaan täältä Jenkkilästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulla, oot ihana <3 Lämmittää niin aina nämä sinun kommentit... Ja nyt jättimäinen halitus teille reissuun! Nauttikaa!

   Poista
 2. Meillä pitäisi ensi viikolla startata Prahan ja Slovenian kautta kohti Kroatiaa, joten odotan innolla parhaita tipsejä! Alunperin ei ollut suunnitelmissa valua ihan eteläosiin saakka, mutta eihän sitä tiedä :) Ainakin se Krka:n kansallispuisto näytti sun kuvissa upelta! Myös kokemukset tosta Brac:sta kiinnostaa :) Tervetuloa takas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis :) hei joo, olenkin seurannut blogiasi ja niin toivonut että pääsette todella reissuun! Se nimittäin noin niinkuin paperilla kuulostaa tosi kivalle. Teen pian lisää postauksia Kroatiasta, kunhan saan kuvat ladattua koneelle. Mutta muutamalla sanalla tuosta Krkan luonnonpuistosta jossa eilen(!) vierailtiin, että se oli kyllä tosi kiva paikka. Loppuviimein sinne riittää pari-kolme tuntia, tai saa hyvin vietettyä koko päivän. Lähistöllä on myös camping-alue. Uiminen vesiputouksilla oli vaikeampaa kun kuvista voisi päätellä. Kivet pohjassa olivat ihan killereitä, joten tietysti heti ajattelen että sinun ei masuasukin kanssa kannata sitä kokeilla...itse sain pienen pienen vekin varpaaseeni :/ Mutta nuo Kroatian saaret. Voi ihanuutta! Me oltiin viikko Hvarin saarella, josta tehtiin päivämatka Brac:iin. Bolista tykkäsin tosi paljon ja muissa Brackin kaupungeissa ei käytykään. Hvarin saarella majoituttiin Stari Gradissa joka oli pieni pieni uinuva kylänen, mutta itse Hvarin kylä oli jo paljon eläväisempi ja siitä tykkäsin Bolin rinnalla eniten. Noilla saarilla kyllä mieli lepää. Splitissä oli heti erilainen syke ja kiireisempi yleisfiilis, joten saarille tuli melkeinpä heti ikävä takaisin :) Kannattaa tsekata vielä autojen hinnat laivoille. Ne äkkiseltään katsottuna oli tuplasti-triplasti enemmän kuin itse hlön lipunhinta.
   Ja kiitos, takaisin on jees olla :)

   Poista
  2. Kiitos Sanna kokemuksista! :) Ja ihan hyvä pointti, ettei ehkä kannata pallomahan kanssa yrittää mennä uimaan, jos pohja on sen verran liukas. En kyllä muutenkaan ole mitkään vesipeto, joten sinällään ei haittaa! Toivottavasti päästään matkaan! Tänään on taas vähän parempi päivä *kop kop*.

   Poista

Kiitos kommentistasi!