Mistä on parhaat sunnuntait tehty?

Rennoista hetkistä. Kiireettömyydestä. Herkullisista naposteltavista ja hyvästä seurasta.

Sunnuntainahan piti sataa ja kovasta myrskystäkin puhuttiin. Toistaiseksi en eilen kyllä nähnyt kuin yhden myrskyn ja se tuli telkkarista, leffaklassiko Haihurrikaani kolmosen myötä, joka iskeytyi eetteriin tajunnan räjäyttävästi. [Ei siitä ehkä sen enempää]. 
Meidän jo vuosia sitten aloittamamme brunssikerho kokoontui jälleen eilen. Kohteeksi otimme meikäläisten uuden "kesämökin" vesillä, eli veneemme, josta on tullut kesän aikana melkein meidän kakkos koti. Hieman tosin arvelutti että heilutaankohan me myrskyn takia puolelta toiselle pitkin päivää, mutta ihan turhaan. Keli suosi mainiosti meidän tämän vuoden ensimmäisellä yhteiselle brunssikerhon tapaamisella. Meidän osaltahan tähän kerhoiluun tuli sellainen matka maapallon ympäri vievä breikki. Onneksi nyt oltiin taas koolla kaikki.
 


Tällä kertaa toteutettiin brunssitarjoilut nyyttäriperiaatteella, jolloin kunkin leipomiskuorma kevenee huomattavasti. Jokainen toi ennalta sovitusti erilaisia juustoja juustolautaselle ja omaan osuuteni tein siten, että paistoin aamulla vegaani lettuja, jotka tarjoiltiin tuoreiden mansikoiden ja hedelmien kera ja lisäksi puristin porkkana-omenamehua uudella mehulingollani, johon taidan olla hieman nyt koukussa. Mutta minkäs teet, mehuista tulee tooodella hyviä tuolla uudella laitteella. Toiset toi mm. croisantit, salaatin ja kasvispiirakan ja näin herkullinen brunssi oli katettuna.

Meidän brunssipäiviin saa useimmiten varata koko päivän. Juttua riittää helposti vaikka iltaan saakka. Läpi tulee käytyä kuulumisten lisäksi niin reissusuunnitelmat kuin kaikki työkuviotkin. Tänään myös pelattiin "mökkimaisesti" lautapelejä. Trivial Pursuitin Millennium Edition kaivettiin pölyjen uumenista ja alettiin tietoviisastelemaan oikein porukalla. Jälkkärin valmistuksen lomassa päräytin ihan tuurilla vieläpä pelin voittajaksi ja se on kova suoritus se! Olinhan itseäni fiksuimpien seurassa. Välillä kyllä tuon pelin kysymykset on niin epäreiluja. Mutta mitenkäs sitä sanotaankaan, että tuurilla ne laivatkin seilaa... hahaha.Näistä on parhaat sunnuntait tehty. Ystävistä ja kattoon asti helisevästä naurusta. Teekupposesta ja kynttilänvalosta. 
Mistä sinun sunnuntait on tehty?


Eng // Sunday brunch with friends at our boat.

4 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi :) Toimiva ja ihana sunnuntai totta tosiaan!

   Poista
 2. Oi oi, aika täydellinen sunnuntai! Me täällä Norjassa nautimme sitten ilmeisesti siitä myrskystä mikä piti sinne teille tulla :) Ei valittamista, päivä täynnä mukavaa perhepuuhailua eikä tarvetta juosta aikataulujen perässä minnekään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AI se myrsky tuntui sitten siellä? uuups! ;) Mutta välistä onkin ihan kivaa kun on hyvä syy vain pysytellä sisätiloissa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!