#vuosi_flipflopeissa

Instagramiini on päivittynyt kuluneen vuoden ajalta kuvia myös sellaisen hashtagin, kuin vuosi_flipflopeissa alla. Kuvat ovat meidän maailmanympärimatkalta ja sitähän reissu pitkälti olikin. Vuosi auringossa, lämpimissä maissa, flipflopeissa. Mutta mitäs nyt avuksi, kun tänään herättiin kaatosateeseen ja kun melkein koko vuoden ajan jalassa ovat olleet päivästä toiseen vain nuo läpyskät? Voiko muita kenkiä olla edes olemassa? Eipä oikeastaan, jos minulta kysytään.


New York, Williamsburg, Toronto, Niagara Falls, Vancouver, Kalifornia, Santa Monica, Hollywood, Filippiinit, Vietnam, Phu Quoc, Thaimaa

Mun uskolliset aikoinaan Bangkokin Aldosta ostetut sandaalithan koetteli reissulla, hajotessaan pariinkin otteeseen. (kirjoittelinkin näistä dramaattisista vaiheesta väliraportteihin osa I ja osa II). Ensimmäisen kerran ne sanoivat tosiaan sopimuksensa irti Hollywoodin In-n-Outin parkkiksella. Toisen kerran OC:n Laguna Beachillä. Onneksi nuo kohteet herättävät pelkästään hyviä muistoja ja kauaksi on jäänyt se mielikuva kun laahustan läpsyni kanssa jalka maata perässä hioen. Asfaltilla kun en tohtinut ihan paljain jaloin lompsia. Onneksi nyt noita uusia läpsyjä löytyy lähes kaikkialta ja asia tulikin korjattua - useampaan otteeseen, köhöm.


Mutta nyt, syksysateiden alkaessa piiskata lakattuja varpaankynsiäni, pitäisi vissiin alkaa purkamaan loppuja muuttolaatikoita ja kaivamaan sandaalien ja citylenkkareiden lisäksi joitain muitakin kenkiä syksyn varalle. Eikö? Mutta toisaalta... Aion vielä sinnikkäästi vetää flipflopeissani aina tuonne syyskuun loppuun saakka, sillä Kaliforniassa tai Vegasissa tuskin varpaita tulee paleltamaan. Ja kappas, näin hashtagini saa siis vielä tovin jatkoa, tälle jo entuudestaan unelmavuodelle. En valita. Vaan olen suuresti kiitollinen.


Thaimaa, Phi Phi, Koh Lanta, Koh Lipe, Penang, Melbourne, Uusi-Seelanti, Queenstown, Lake Tekapo, Auckland,Sydney, Bondi beach, Byron Bay, Whitsundays
Fidzi, Havaiji, Honolulu, California, Los Angeles, Palm Springs, Santa Monica, Toronto, New York, Manhattan

Monissa paikoissa ja useissa eri maissa nuo läpsyt ovatkin ennättäneet kuljettaa minua. Aijai, good times. Harkitsen jopa noiden kuluneiden ja moneen kertaan rikkoutuneiden flipflopien arkistointia jollain tapaa, haha. Mutta miten on, haaveiletko sinä vuodesta flipflopeissa?


Eng // My instagram hashtag has been 'one year in a flip flops' (vuosi_flipflopeissa). Now that a autumn is coming. I guess I should start prepare...

8 kommenttia

 1. Ei vitsi Sanna!! Nuo kuvakollaasit sinä ja Pekka ootte niissä - tollasessa paratiisikuvasarjassa, jossa on kaikki maailman upeimmat herkut! Ihan mieletöntä! Tuo kollaasi on priceless!

  Toisekseen: "Aion vielä sinnikkäästi vetää flipflopeissani aina tuonne syyskuun loppuun saakka, sillä Kaliforniassa tai Vegasissa tuskin varpaita tulee paleltamaan." Tähän on pakko sanoa, että sen ei ole pakko loppua syyskuuhun! Miksei vetää vielä lokakuukin flipflopeissa...... just saying! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know!!! Mua ottaa vieläkin mahanpohjasta koko ajatus että ollaan oikeesti kierretty maailma, ja että me ollaan oikeesti noissa kuvissa :))) Ja toinen juttu minkä mää myös "I know" on toi ehdotus lokakuulle... Never know never know ;)

   Poista
 2. Nain normaalisti hiljaisena lukijana jatanpa vihdoin jalkea kaynnistani.. nimittain hauska miten tuleekaan muuten ikava Suomeen vahan vajaat kolme vuotta sitten jatettyja talvipopoja taalla Kalifornian auringon alla asuessaan. :D Valilla tuntuu, etta voisin pitkasta aikaa viettaa vuoden toppatakissa seka kunnon kengissa lumen narinaa kuunnellen. :)

  Taalla tosiaan saatte kylla flipflopeissa ensi kuussa olla takuulla, nimim tanaan +39c. Postauksiasi odotellen, teimme vastaavan roadtripin tuossa kevaalla Ystavani mennessa Vegasissa naimisiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Raija! Ja ihanaa että kommentoit! :)
   Uijui, olenkin ymmärtänyt että siellä Kaliforniassa on nyt hurjat helteet... Näinköhän vielä flipflopit sulaa asfaltiin kiinni, haha. Ymmärrän kyllä jollain tapaa tuon kaipuusi narskuville hangille, koska useinhan se menee niin, että mitä ei ole sitä hieman kaipaa. Jos talvi olisikin talvi kauniine lumisine talvipäivineen niin fine, mutta ne väliväiheet pimeine loskineen ei tällä hetkellä nappaa laisinkaan. No, nähtäväksi jää millainen talvi saadaan tänä vuonna kokea. Ja miten se kestetään ;)
   Niin, ja eikä! Sä olet kokenut siis jo häät Vegasissa? Wau! :)

   Poista
  2. Jep, Vegas haat Elviksineen kaikkineen. :) Ja samaa mielta talvesta kylla!

   Poista
 3. sähän voit askarrellapaskarrella niistä vanhoista läpysköistä taulun alku-ja loppupäivämäärien kera että miten ne oli käytössä :) ja voihan sitä talvipakkasillakin vedellä sandaaleissa (ai millä pakkasilla, syksy jatkuu huhtikuulle ???), ainaki päiväkotiduunarina näkee usein asiakkaita esim. jostain lähi-idästä joilla ei oo talvellakaa sukkia kun ne hakee lapsiaan kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, eikä! Ilmeisesti on vain asenne kysymys miten ja milloin sandaaleita käyttää ;)))
   Jokin askartelupaskartelu täytynee suorittaa noille paljon nähneille läpsylle. Kiitos vinkistä!

   Poista
 4. Voi apua mikä ihana unelmavuosi!!! Ja tuo vuosi flipflopeissa oli kyllä ihan kunkku ajatus, mikäs olis sen parempi elämänfilosofia? Onneksi arki ei hyökkää päälle vielä, vaan pääsette takas Ameriikkaan!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!