LA, I´m coming home

Tässäpä sitä otsikossa kiteytettynä tulevan syksyn reissusuunnitelma. Elän itse vielä niin kiinni kesässä, että jo tuo 'syksy'-sanan kirjoittaminen teki vähän vaikeaa. Mutta onneksi tämä kesä täällä Suomessakin nyt viimein muuttui oikeasti kesäksi ja veikkaanpa, että kun ensi kuussa laskeudun LAX:in kentälle niin kesä senkuin jatkuu vaan. Minulla on iso luotto Kaliforniaa ja sen aurinkoa kohtaan. Vietettiinhän siellä melkein koko viime syksy ja säät olivat upeat muutamia lokakuisia sateita ja tuulisia, kylmiä päiviä lukuunottamatta.



 
Mitä siis on tapahtumassa? No, nyt viime toukokuussa kun viimeksi Los Angelesista lähdimme, ei jäähyväiset olleet niin haikeat, sillä tiesin, että palaamme takaisin syksyllä. Ja miksikö? Tällä kertaa reissu ei olekaan ihan mikä tahansa reissu. Se sisältää kaikkea tätä, ja tämä kaikki oli tiedossa suunnittelun asteella jo viime keväänä; kourallinen ystäviä, hengailua LA:ssa, roadtrip Grand Canyonille, polttarit ja vielä häätkin Las Vegasissa ja kaiken tämän kukkuraksi vielä kolmepäiväiset festivaalit Vegasin valojen alla! Jos tässä ei ole kasassa eeppisen reissun antimet, niin ei sitten missään!
Ja tarkennettakoon tässä muuten vielä se, että ei, kyseessä ei ole omat hääni eikä polttarit. Mutta on minulla toki tärkeä rooli kumpaisessakin juhlassa. Toimin nimittäin kaasona, tai saan siis toimia kaasona, ensimmäistä kertaa ikinä. Lisäksi hääpäivänä tittelilistaukseen lisätään myös meikki- ja hiustaiteilijan pestit. Joten aika täpinöissäänhän täällä ollaan oltu koko kesä ja lähes kaikki tarvittavat suunnittelut, majoitukset ja autonvuokraus ollaankin jo saatu tehtyä. Mutta itse lennot saatiin tosin ostettua vasta tällä viikolla (fiksua? noot). Kirpaisevien hintojen lisäksi lennetään aika monella välilaskulla perille. Pääasia on kuitenkin itse matka.  Loput menneen omalla painollaan, sillä kukaan meistä ei juurikaan ole suunnittelija - minä ehkä kuitenkin eniten.






Lentolippujen oston jälkeen olen ollutkin ihan yläilmoissa, että pääsen kohta takaisin sielunmaisemiini, Kalifornian auringon alle. Odotan jo innolla paikallisten suomituttujen sekä lokaalien tapaamista, joka päiväisiä whole foodsin smoothieita, aamuisia haikkeja vaikkapa Runyon Canyonille, Malibu farmin burgereita, rantoja palmuineen ja niitä auringonlaskuja. Yleensäkin vain sitä länsirannikon elämää. Aah, California - I'm coming home!





Kaikki postauksen kuvat on otettu Sunken Cityssa. Tämä vajonnut kaupunki sijaitsee Los Angelesissa, lähellä Long Beachiä ja on tietynlaisen romahdusvaaran vuoksi aidattu alue, jonne on kuitenkin helppo luikahtaa aidan rakosesta kävelemään graffittien täyttämillä kallioilla. Paikasta ei välttämättä tiedä moni paikallinenkaan. No toisaalta, eihän tämä mikään varsinainen turistinähtävyys ole, vain vajonneen kaupungin raunioita. Mutta mielestäni kivan kuvauksellinen ja sopivan rosoinen paikka. Kuvat on otettu viime syksynä, kun vierailimme paikassa yhdessä LA Madden kanssa.



Eng // Only 3 weeks to go to California and epic roadtrip with our friends including Grand Canyon and Las Vegas. These pictures are from LA, place called Sunken City.

17 kommenttia

  1. Eikä kuulostaa niin huipulta! :) Ja huikeelta näyttää myös toi kuvauspaikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiih, on kyllä huippua päästä takas tonne :)

      Poista
  2. Vitsi mää varmaan pakahdun kun ehdin kaiketi lukea sun postauksia juuri ennen omaa lähtöä! IIIIKKKKKKK EN KESTÄ! Viime syksynä jo niin ihastuneena katselin sun postauksia ja keväällä ja nyt sitten kohta itsekin tuolla taas. Oikeesti varmasti halkean sun postauksien jälkeen - love it! =DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiiiiiik tosiaan! Meille taitaa tosiaan tulla läpsystä vaihto ;DDD Ihanaa että sääkin pääset takas Caliin <3

      Poista
  3. Ei vitsi, kuulostaa kyllä niin hyvältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä on... Melkein liian hyvää ollakseen totta... *happy*

      Poista
  4. Voi, nyt oon ihan vähän kade! Tekis niin kovasti mieli Jenkkeihin. Kuulostaa ihanalta! Minäkin olin hiljattain ekaa kertaa kaasona, mutta ihan täällä Suomessa. Kivaa ja vähän jännääkin se oli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän niin tuon tunteen, kun tekee mieli Jenkkeihin. Toivottavasti pääset pian sinne ihmemaahan myös! :)
      Oi kivaa, oot ollut hiljattain kaasona. Mää vasta opettelen ja katsotaan kuin käy ;)

      Poista
  5. Oi, kuulostaa täydelliseltä reissulta! Omakin mieli kaihoaisi seuraavaksi tuonne Jenkkilän länsirannikolle, jospa vaikka ensi vuonna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Länsirannikko on kyllä <3 ja ihanan monipuolinen paikka! Toivottavasti pääset sinne myös pian! :)

      Poista
  6. Aijai, Las Vegas ja Grand Canyon - suosittelen helikopterireissua, jos ei sitten tee sinne tutustumista pitkän kaavan mukaan eri paikkoihin -)

    Samalla heitän sinulle Liebster award -haasteen, kun en huomannut sinun sitä tehneen: http://www.rantapallo.fi/kohteenamaailma/2015/08/23/11-minitarinaa-maailmalta/ Sinulla on varmasti useita vaihtoehtoja minitarinoiksi kysymyksiin maailmalta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelenkin nähneeni sinun helikopterireissusta Grand Canyonille jutun - ihan huikee! Me ilmeisesti reissataan sinne autolla, tälläkin kertaa. Olisin myös halunnut telttailemaan siellä, mutta ilmeisesti aika ei veny siihe. Harmi.

      Kiitos myös Liebster award -haasteesta! Tartun siihen mieluusti!

      Poista
    2. Kiva kun lähdet haasteeseen mukaan :-)

      Poista
  7. Kalifornian aurinko kuulostaa minunkin mielestäni aivan loistavalta idealta! Road trip Grand Canyonille tulee salettiin olemaan ihan mahtava. Se on meitsiltä toistaiseksi tekemättä, mutta kylläkin tukevasti todo-listalla. Huippua reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jepa! Mää oisin kuvitellut että olisit jo vieraillut Grand Canyonilla, mutta se siis odottelee vielä... Kiitos reissutoivotuksista - varmasti huippu reissu edessä! :)

      Poista
  8. Äääks, miten ihanaa! Lupaathan sitten lähettää tänne ruudun toiselle puolelle paljon aurinkoisia LA-kuvia :) Varmasti tulossa huippu reissu teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan! Lupaan vilkutella teille kaikille LA:n ystäville sieltä palmujen alta. Iiiiks, ihanaa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!