F-Securen tietoturva-skaban voittaja on ratkennut!

Kiitos kaikille jotka ottivat osaa "Turvallisesti internetin valtateillä - kotona ja maailmalla" -postauksessa olleeseen arvontaan. Ja kiitos tietysti myös kaikille jotka kommentoivat aiheeseen liittyen. Keskustelu aiheen tiimoilta on aina virkistävää ja tärkeää.

Lupasin postauksessa arpoa yhdelle onnekkaalle F-Securen lahjoittamana tietoturvaa vuodeksi! Voittaja saa käyttöönsä F-Secure Freedomen (3-laitteelle 1 vuodeksi, arvo 49,90 €) sekä F-Secure SAFEn (3-laitteelle 1 vuodeksi, arvo 59,90 €). Siispä erittäin kattavan paketin tietoturvaa usealle eri laitteille. Osallistuminen päättyi kuluvan viikon keskiviikkona ja nyt onnetar on tehnyt työtään ja arponut voittajan käyttäen random.org:ia. Ja taddadadaa! Onnellinen voittaja on...henkilö nimimerkillä Elise. Onneksi olkoon! Kurkkaathan meiliboxiisi, olen nimittäin laittanut sinulle meiliä, mutta jos se ei jostain syystä tavoita sinua, niin voit olla myös minuun yhteydessä osoitteeseen sanna(@)studiosmag.fi. Huom! Mikäli en tavoita voittajaa viikon kuluessa (lauantaihin 23.4) mennessä, joudun arpomaan uuden onnekkaan.

Lohdutuspalkintoa teille kaikille muille, joita arpaonni ei tällä kertaa suosinut, vinkkaan menemään näille sivuille ja lataamaan käyttöönne ilmaiseksi F-Securen Freedomen (kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta) ja/tai SAFE-ohjelman 4 kuukaudeksi veloituksetta!


Onnittelut vielä kertaalleen voittajalle!


*Postaus yhteistyössä F-Securen kanssa.

Eng // ...and we have F-Secure lottery winner!

1 kommentti

  1. Kaikille tiedoksi, että voittaja on kontaktoitu ja tavoitettu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!