Kuvauksissa...

Välillä tulee tehtyä tälläistäkin, missä salamavalot välkkyvät ja katson, että mallilla on hiussuortuvat kunnossa. Kulisseissa on ideoitu haluttu lopputulos ja meikkisiveltimet ovat heiluneet. Yhden kuvan summa on usein monesta tekijästä kiinni, eikä vähiten loistavan valokuvaajan. 
Jos siis joskus olet ihmetellyt blogini nimen syntyä, niin se tulee osittain tästä ammatista. Olen siis myös meikkaaja. Siksi myös, sillä olen paljon muutakin. Ja minusta se on just hyvä niin. Nautin siitä, että saan tehdä usean eri alan asioita. En todellakaan allekirjoita sitä, että suutari pysyköön lestissään. Blogissani on nyt ja jatkossakin siis esillä asioita, jotka ovat parhaillaan kynän, eli siveltimen päällä. Tänään se oli tämä; kuvaukset.
Totta puhuen, olen kyllä viime aikoina miettinyt bloginimen muuttamista, mutta en ole tullut ajatusteni kanssa viisaammaksi suuntaan enkä toiseen. Tänään se oli kuitenkin taas ajankohtainen. Hyvä päivä. Miten sinun päivä?Eng // My day today as a makeup artist. Lot´s of fun.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!