5 weeks to go

Viiden viikon päästä olen jälleen kotona. Siellä toisessa, sielunmaisemissa Los Angelesissa. Odotus on ollut pitkä, mutta kesä on soljunut onnellisesti purjehtien, joten aika on mennyt kuin siivillä. Huulille on kyllä jo noussut Whole Foodsin Farmers garden -vihersmoothien hemaiseva maku. Näen itseni jo näissä maisemissa aamukävelyllä ja iltaisin auringonlaskua ihailemassa. Mieleni tekisi palata myös aaltojen päälle. Ehkäpä menen siis surffikurssille. Pari kukkulaakin voisi valloittaa, eli vuorille ollaan matkalla. Tällä kertaa se korkein vuori saattaa löytyä jopa Yosemitesta, sillä sinne ollaan haaveiltu menevämme jo vuosia. LA:n kaupunki on vaan pitänyt meitä tiukasti otteessaan, eikä olla maltettu lähteä sieltä kauemmas. Mutta josko nyt päästäisiin Yosemiten kauneutta ihailemaan viimein itsekin. Toinen vaihtoehto on, jota paikallinen ystävämme juuri selvittää, telttailu Joshua Treen aavikolla. Se olisi yksi hiljattain noussut haaveeni...

Paljon kivaa ja taattua varmaa LA-aikaa on siis luvassa aivan pian. Kunhan ensiksi nyt vaan malttaa elää ja nauttia näistä loppukesän iloista täällä kotimaassa. Jahas, ulkona paistaakin aurinko. Taidankin lähteä purjehtimaan, yay! Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille.


Eng // 5 weeks to go to LA. Can´t wait!

2 kommenttia

 1. Itselleni LA jätti melkoisen ristiriitaiset tunnelmat, mutta sitä suuremmalla mielenkiinnolla jään odottelemaan postauksiasi tuolta :) Yosemitea voin suositella lämpimästi, mutta tuo telttailu Joshua Treen aavikollakin kuulostaa kieltämättä huipulta :O Tehkää molemmat sanon mä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anna! Olen kuullu useammalta että LA ei välttämättä aukene, ainakaan ensi kertalaisille... Kyseessä on valtavan suuri kaupunki ja lyhyessä ajassa vaikeasti hahmotettavissa. Itse tykkään taas aivan valtavasti ja ikävä on aina takaisin.
   Yosemitesta olen kuullut pelkkää hyvää (paitsi majoituksien hinnat ja vaikea saatavuus). Katsotaan päästäiskö jopa kumpaankin paikkaan, olis aika mahtia!
   Ja kiva, että LA postaukset kiinnostaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!