Maailman paras matkamme (tähän mennessä) - alle kolmessa minuutissa

Tasan kaksi vuotta sitten saavuimme kotiin huikeimmalta, parhaimmalta ja suurimmalta matkalta. Matkalta maailman ympäri. Sitä valtavaa kokemuksen määrää ei oikein edelleenkään voi täysin sisäistää, eikä paluuta tuollaiselta matkalta oikein vieläkään ymmärtää. Se voima ja rohkeus mikä meillä oli, kun lähdettiin toteuttamaan reissua on sellainen, mistä en halua päästää irti. Siksi haluankin vaalia reissuamme aina, koska se muistuttaa minua unelmista ja niiden määrätietoisesta toteuttamisesta. Itse reissulta palaaminen ei sitten ollutkaan helppoa ja sielua odotettiinkin palaavaksi perille hyvin hyvin pitkään...Se ei kuitenkaan ollut syy, miksi tätä videota matkastamme saatiin odottaa näin pitkään. Se muhi pitkään aarrearkussa, kehittyi siellä hyvän aikaa ja nyt kun tajusin, että paluumme vuosipäivä lähestyy, istutin itseni iltaisin iMovien ääreen ja valvoin puolille öin aina editoimassa tätä. Lopputulos on juuri sen näköinen kun näillä taidoilla pystyy tekemään. Pätkiä meidän yhteisistä onnenhetkistämme, arjestamme ja elämästämme tämän planeetan eri kolkista. No, kohta näette itse!

Unelmamme oli elää vuosi flipflopeissa ja siinä onnistuttiinkin! Se onkin muuten asia, mitä kaipaan suuresti. Läpsyt ovat mielestäni parhaat mahdolliset jalkineet - sen lisäksi että ei tarvitsisi kenkiä lainkaan vaan voisi aina vaan upottaa varpaat rantahiekkaan. "Mutta sitten tulee se hetki, kun paluulippu on ostettu ja reissun viimeinen päivä on käsillä. Meille se koitti kaksi vuotta sitten kesäkuussa, itseoikeutetusti New Yorkissa - kaupungissa, josta kaikki alkoi yli yhdeksän kuukautta ennen. Ympyrä sulkeutui. Palasimme kotiin ja pidimme juhlat ystävillemme."


Ja nyt - paluumme merkkipäivän kunniaksi olen viimein saanut valmiiksi koosteen meidän eeppisestä reissustamme ja tässä se tulee - maailmanympärimatkamme alle kolmessa minuutissa.

Ps. Olispa ihanaa, jos kävisitte tykkäämässä tai kommentoimassa videota mun aloittelevalla Youtube-kanavalla. Olisi kiva kuulla mitä tykkäsitte vai tykkäsittekö lainkaan?


Kurkkaa myös meidän matkan TOP 10 -parhaat kohteet ja reissubudjetti. Kaikki maailmanympärimatkan -postaukset löytyvät täältä.


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:


Eng // Travelling around the world has been so far our best trip ever. Please check the video from our trip.

8 kommenttia

 1. Onko siitä jo kaksi vuotta?! Ihana video ja mahtavat fiilikset. <3 Tsemppiä vloggaajan uralle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano! Pakko siitä on olla jo kaksi vuotta, vaikka en millään kyllä haluaisi että siitä on jo niin pitkä aika :) Ei auta kuin seuraavaa odotella... ;))) Ja hiiih, mä yritän vlogata bloggaamisen lomassa, mutta aika harvakseltaan noita videoita tulee vaikka tykkään kyllä vlogeista.

   Poista
 2. Tää video on ihan huikea, tosi hyvin välittyy teidän reissun huoleton, rento ja onnellinen tunnelma. Toivotaan, ettei jää viimeiseksi maailmanympärimatkaksi. Perästä tullaan, toivottavasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Inka <3 Toivottavasti ei todellakaan jää viimeiseksi ja sehän olis sit teidän vuoro seuraavaksi ;)))

   Poista
 3. Onpa ihana reissuvideo! Oon miehen kanssa jo kauan haaveillut maailmanympärysmatkasta ja tämä video vaan vahvistaa sitä fiilistä että jotain noin huikeaa haluan itsekin kokea! Muutenkin tämä sun blogi on ollut tosi hyödyllinen ja tänne on aina kiva palata fiilistelemään ja lukemaan reissuvinkkejä =) itselläkin on suunnitelmissa kirjoittaa meidän maailmanympärysmatkasta jos ja kun sinne pääsemme =) http://onelifetimetotravel.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sanna! Aivan ihana kommentti ja se merkkaa tosi tosi paljon <3
  Inspiraatiota tarvitaan aina ja minulla on myös ollut omat inspiraation lähteeni aikoinaan ennen kuin lähdimme maailmanympärimatkalle ja olen tosi otettu jos voin jakaa inspiraatio eteenpäin toisille. Kysy ihmeessä jos tulee jotain mieleen liittyen reissuun tai sen suunnitteluun, niin autan mieluusti. Toivon todella että teidän unelmanne toteutuu myös.
  PS. Kiitos bogilinkistäsi :)

  VastaaPoista
 5. Reissaritäti7/25/2017

  Ihana video! Tuli ihan kyynel silmäkulmaan! Niin ihana oli muistella samalla myös omaa Oseania&Aasia matkaamme. Luin blogisi kaikki matkajutut ennen kuin lähdimme omalle 5kk kierroksellemme (1,5v sitten) ja ilman tekstejäsi en olisi ikinä löytänyt itseäni Koh Lipeltä (koko reissun ihanin paikka)! Kiitos, että jaksoit kirjoittaa kaikesta niin tarkasti! Nyt tulin monen kuukauden tauon jälkeen katsomaan, mitä blogissasi tapahtuu ja löysin tämän videon, mikä ihana ylläri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihana ylläri tämä kommentti <3 <3 <3 Kiitos kiitos kiitos.
   Tuli ihan onnenkyyneleet tätä lukiessa. Olen itsekin saanut muista blogeista matkainspiraatiota ja nyt, että olen itse saanut toimia sinulle sellaisena, niin kiitos kaunis <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!