Päivä Malibussa

Tämä pieni Malibun kaupunki Pacific Coast Highwayn varrella on muotoutunut itselleni ihan must-jutuksi kokea aina LA:ssa. Reilun puolen tunnin ajomatkan päässä (riippuen ruuhkista) Santa Monicasta sijaitseva kaupunki ja sen valkoinen huvilaituri ravintoloineen on vienyt sydämeni. Näin maaliskuussakin laiturin ravintolat vetävät porukkaa viltteihin käärittyinä syömään ulkona ja nauttimaan maisemista.
Pacific Coast Highwayn maisemat ovat vertaansa vailla. Me juutuimme ruuhkaan matkalla Malibuun, parin tiellä sattuneen kolarin vuoksi. Teimme matkaa Malibuun lähes tunnin verran ja lomamoodissa ollessamme emme tajunneet edes tarkistaa remontissa olleen Malibu Farm -kahvilan uusia aukioloaikoja. Olisi kannattanut, nimittäin laiturin päähän päästessämme huomasimme kahvilan menneen juuri kiinni. Kannattaa siis tarkistaa aukiolot ennen lähtöä ja suunnitella beachipäivä Malibussa sen mukaan, ettei missaa kahvilan menuuta. Mikäli päivä olisi ollut helteisen aurinkoinen, olisimme tuttuun tapaan napanneet smoothiet laiturin lähellä olevasta Pacific Coast Greens -kaupasta ja hengailleet rannalla aurinkoa ottaen, mutta tänä maaliskuun päivänä sää ei suosinut meitä. Rannikolla useana päivänä ollut usva oli nähtävillä Malibunkin horisontissa, mutta onneksi sentään laiturilla oli hyvä näkyvyys.

Kahvilan ollessa suljettuna, kävimme viereissä lahjatavarakaupassa ja löysimme omaan Malibu-nimiseen purjeveneeseemme pari ihanaa matkamuistoa ja päätimme mennä syömään laiturin alkupäässä olevaan Malibu Farm -ravintolaan. Ravintolassa on eri menu kuin kahvilassa, mutta pyytämällä saa listan ulkopuolelta myös burgerin. Se on periaatteessa sama, kuin kahvilassakin tarjottava, mutta pienellä eri twistillä. Katso aiemmasta postauksestani miltä Malibu näyttää hellepäivänä ystävien kanssa ja miltä Malibu Farm -kahvilan burgeri näyttää.
Burgereiden jälkeen ajoimme vielä Malibusta pohjoisempaan noin 10 kilmometriä Zuma Beachille. Olin jo pitkään halunnut päästä tänne ja nyt toivoimme näkevämme auringonlaskun Zumalla. Sään jumalat olivat kuitenkin eri mieltä ja pitivät kelin hyvin usvaisena. Lisäksi hurjan kylmä tuuli sai minut jäämään autoon ihailemaan maisemia ja näin ollen rannan päässä sijaitseva harjanne näköalatasanteineen jäi nyt kokematta. Ensi kerralla sitten, sillä tänne on aina mukava palata.


Malibu Farm Pier Cafe, 23000 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265. Tsekkaa aukiolot ja menu täältä.
Seuraa Seven Seas -blogia myös:

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!