Kalifornian parantava kutsu

Blogi, joka ei juurikaan ole ennättänyt päivittyä heräsi influenssan jälkimainingeista ja kaiketi talviunestaan. Miten voikaan olla jo lähes pääsiäinen ja sitä mukaa kevät! En kyllä pistä pahitteeksi tätä ajan kulua. Viimeisten viikkojen aikana on tapahtunut paljon ja sitten taas toisaalta vähän. Voimat täysin vienyt influenssa häiritsee edelleen ja antibioottien lisäksi toivon, että paras lääke tähän nyt olisi keväinen Kalifornia.


Kalifornia siis kutsuu meitä! Lähdemme mieheni kanssa ensi viikolla pariksi viikoksi Los Angelesiin. Alunperin tarkoituksena oli kuntoilla, haikkailla ja tavata kaikkia ihania ystäviä, käydä mm. LA Galaxyn -pelissä ja vaan hengailla ja syödä hyvin, sekä tietty juoda sata vihersmoothieta. Lisäksi olemme suunnitelleet koko alkuvuoden ajan paikallisten ystävien kanssa roadtrippiä Yosemiteen. Oman kuntoni nyt ollessa rapakunnossa tämän tautipitoisen talven jäljiltä vähän tosin arveluttaa lähteä sinne haikkailemaan. Lisäksi Yosemiten sääennusteet hieman jänskättävät, sillä tarkoituksemme on yöpyä teltassa ja siellä on parhaimmillaan edelleenkin pakkasta öisin. Viestittelin asiasta paikallisen ystäväni kanssa pari iltaa sitten, joka on onneksi ansioitunut partiolainen ja retkeillyt ikänsä ja hän oli sitä mieltä, että meillä ei ole mitään hätää. Onneksi heidän perheestään löytyy kaikki mahdolliset retkivarusteet, joten meidän ei tarvitse kantaa täältä mitään. Paitsi ehkä villahousut. Vähän kyllä vastustan talvivaatteiden pakkaamista Kalifornian matkalle, mutta nyt ehkä täytyy hieman joustaa. Vieressäni lepää myös Lonely Planetin USA:n kansallispuistojen opas, jota en ole vielä ennättänyt lukea Yosemiten osalta. Aika on ollut harmillisen kortilla lähes koko talven. Jos en ole ollut kipeänä, olen ollut töiden puolesta liian kiireinen ja sitä myötä liian väsynyt. Ei hyvä, (syvä huokaus). Tähän kaikkeen on nyt tultava muutos. Haluan että minulla on aikaa blogille, ystäville ja itselle, ehkäpä tämä kaikki juuri toisessa järjestyksessä.

Olkoon tämä tuleva reissu siis Los Angelesiin rento ja rauhallinen ja voimaannuttava. Odotan niin innolla, että pääsen näkemään kaikkia ystäviä. Nauttimaan auringonlaskun piknikeistä rantahiekalla. Haikkamaan Hollywood-kyltille (jos vointi antaa myöten) ja vastapainoksi ihan vaan tuijotella merelle surffareita. Juoda kombutsaa ja ne sata smoothieta. Suunnitelmia on paljon, mutta mitkään ei ole pakollisia. Mennään fiiliksen mukaan, koska kaupunki on tuttu, onkin ihanaa päästä vaan lomalle. Nauttimaan olosta ja elosta palmujen alla.

Peace.

Ps. Mikäli sinulla on vinkkejä Yosemiteen ja must-juttuja sinne, niin kerro ihmeessä.
Pps. Yosemiten karhut - tuleeko ne oikeasti ja syö mun eväät?
Seuraa Seven Seas -blogia myös:Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!