Ihanaa vappua!

Korkkasimme vapun vieton jo viikonloppuna lauantaina, kun aurinko paisteli ihanasti ja toi toivon tulevasta kesästä. Matkasimme minun meikkikeikkani jälkeen ystäviemme luokse Espooseen ja kutsuimme sopivasti itsemme grillikauden avajaisiin. Huhtikuun lopun viimeinen viikonloppu oli ihan omiaan siihen. Välillä piti kyllä nipistää itseään, että voiko se kesä ja kaikki paras alkaa tästä ja olla vielä edessä. Voi!

Grillikausi on nyt siis korkattu, (iso kiitos siitä ystävillemme) ja kylläpä se taas vaan maistui makoisalle. Tätä lisää! Vappu on myös jo korkattu, mutta jatkuu vielä vapunaattona kotibileiden merkeissä meillä kotona. Vappu on selvä merkki kesästä ja toivotankin avosylin vastaan kesän 2018! Tuokoon se tullessaan hyviä ja suotuisia tuulia, niin veneilyyn kuin muutenkin. Paljon aurinkoisia päiviä, mukavia aaltoja sup-laudan kanssa ja paljon naurua ja hyvää fiilistä. Olen myös osallistumassa toukokuussa SUP-ohjaajakurssille, joten kurssin läpäistyäni voin toimia sup-ohjaajana vapaa-ajallani ja sekös vasta oliskin siistiä.

Mitä sinun vappusuunnitelmiisi kuuluu ja mitä odotat tulevalta kesältä? Ihanaa ja kuplivaa vappua just sinulle, missä ikinä sitä vietätkään!Seuraa Seven Seas -blogia myös:1 kommentti

  1. Ihanan aurinkoisia tytsejä tossa ekassa kuvassa! <3 Ja herkullisen näköisiä tarjoiluja, noooms!

    Vaikka tänään ilma ei näytä ihan tuolta, on kyllä aivan mahtavaa, että on toukokuu ja koko kesä edessä. NIIIIN SIISTIÄ!! Kiitos vielä eilisestä, toivottavasti teillä jatku vielä ilta kivasti sen jälkeen ku me lähdettiin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!