We all have a digital footprint & DNA

Kevään rennoin ja mukavin business festivaali Ping jätti kävijöistään monen monta digitaalista jalanjälkeä. Meillä kaikilla on oma digitaalinen jalanjälki, niin sinulla kuin minullakin, sanoi futuristi Anne Lise Kjaer mahtipontisessa puheessaan Clarion Hotellissa aiemmin keväällä.  Maailma hukkuu sisältöön, totesi brändistrategisti Nick Westergaard ja painotti, että jatkossa kysyntää on juuri sille sisällölle, jota vain sinä voit luoda. Siinäpä kantavat teemat tämän vuoden Ping festivaaleille, joille osallistuin jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Ping on yhtä juhlaa! Tässä nostatusta yhdessä Kohteena Maailma Ramin, Stilettikorkokanta-blogin Ullan ja juontajana toimineen Alex Alexin kanssa.Human to Human marketing

Ihmiseltä ihmisille -markkinointi nousi myös vahvasti esille päivän puheenvuorojen aikana. Vaikuttajamarkkinointi, jonka alaryhmää, mikrovaikuttajaa, pidetään nyt entistä suuremmassa arvossa. Mikrovaikuttajilla on pieni, mutta uskollinen seuraajakunta. Arvokasta on nyt se sellainen sisältö, jonka vain minä voin luoda, sinulle, nousee arvoonsa. Myös teot puhuvat enemmän kuin sanat.

Mitä itse bloggaamiseen tulee, niin vaikuttavimman puheenvuoron piti WTD:n Nata, kun hän muun muassa muistutti, että mitä teetkin, muista aina puhua työstäsi kunnioittavasti. Tämähän pätee meistä jokaiseen, bloggasi tai ei. Hän myös jakoi vinkkejä bloggaamiseen ja ihan perusjärkeen käyvistä asioista, kuten säännöllisestä postausrytmistä, johon todella aion pyrkiä. Kiitos Nata herätyksestä ja asian tärkeydestä.


Ping on kohtaamisia - tässä ihanan Sunday Blondie Hannan ja Ullan kanssa.
Kuten Business festareille kuuluu; Ping on kukkia ja bling blingiä! Kuvassa Mirka, Ulla ja minä.
Festivaalien energiset juontajat Perttu Pölönen ja Alex Alex.


Kuvassa screenillä tämän hetken ilmiöt ja asiat, jotka ovat pinnalla. Kuvassa myös Pingin luoja Inna-Pirjetta Lahti yhdessä Emilie Taborin ja Dagmarin Ilari Viippolan kanssa.

Brändistrategisti Nick Westergaard Perttu Pölösen ja Alex Alexin haastattelussa.

Ihanat Ikilomalaiset + baby. Kumpi tuli? Se selviää tuoreesta vlogista.

I can see you Otto Lilja ja Vaihda vapaalle -blogin Elina.

Momondo Open world -kilpailun voittaja Sami Lensu photobombaa täydellisesti.Digital footprint & DNA

Tässä parhaillaan tehdessäni lisää virtuaalisia jalanjälkiä internetin syövereihin (ja toivottavasti myös sitä järkevää sisältöäkin), odottelen itse asiassa todellisen dna:ni tuloksia. Mitäkö tarkoitan? Puhun Momondon huikeasta The DNA Journey -videokampanjasta, joka kertoo mitä tapahtuu, kun 67 henkilöä ympäri maailman pyydetään samaan tilaan ja heidän todellinen dna perimänsä tutkitaan. Jos kaipaat roskaa silmään, niin katsoppa alla oleva video.

Voitin Pingistä itselleni yhden Momondon tarjoamista dna-kiteistä ja pari viikkoa takaperin tein viimeinkin tämän saman testin itselleni. Sylkäisin dna:tani pakkauksessa olleeseen näytepulloon ja lähetin sen postilla eteenpäin. Nyt vaan sitten odotellaan eli se jännittävin vaihe on nyt meneillään. Lupaan kertoa täälläkin, mistä todelliset juureni löytyvät. Toivon tietysti, että jostain Havaijilta, joka selittäisi rakkauteni mereen ja surffaukseen. Yhtä hyvin ja suuremmalla todennäköisyydellä juureni voivat olla vain ja ainoastaan Keski-Suomen mansikkapitäjästä. Mutta nyt odotellaan.

Tuloksia odotellessa on pakko vielä vaan todeta, että minulla on kaikki avaimet ja tieto ja taito viedä blogiani jälleen askeleen verran eteenpäin ja tuottaa teille jatkossakin laadukasta sisältöä - kiitos Ping festivaalin.

Uskallatko lähteä veikkaamaan todellisia juuriani?
Seuraa blogiani ja muita seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

2 kommenttia

  1. Jes kiva kuulla! Löysin nyt vasta tänne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kerran viisaista sanoista ja vinkeistä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!