Happy Halloween!

Lokakuu on ihanaa aikaa Los Angelesissa, eikä vähiten siitä syystä, että myymälöiden edustat täyttyvät kurpitsoista ja Halloween somisteista. Ympäri kaupunkia löytyy useita Pumpkin Patcheja, jotka on tarkoitettu enimmäkseen lapsiperheille, koska usein patcheilla on kurpitsojen lisäksi myös pomppulinnoja ja muita huvituksia lapsille. Pumpkin Patcheilla otetaan yleensä kuvia koko perheen kanssa ja sieltä voi ostaa erilaisia kurpitsoja kotiin viemisiksi. Me kävimme ystäväporukalla Long Beachin läheisellä Pumpkin Pachilla fiilistelemässä tulevaa Halloweenia.


Yksi suosikki Pumpkin Patch, jossa aiemmin olen vieraillut Cali-siskojeni kanssa on Mr. Bones Pumpkin Patch Culver Cityssa. Kannattaa tsekkailla googlesta lähin paikka, jos olet parhaillaan Ameriikoissa tai suunnittelet sinne matkaa vaikkapa ensi lokakuuksi.


Kaikki kuvat Marika Tuuli

2 kommenttia

  1. Vitsi nää kuvat on upeita!!! Iso vau Marikalle, ja tietty mallitkin on ensiluokkaisia! <3 Tää oli kiva yksityiskohta Amerikan Halloween-vakmisteluista, kelpaisi mullekin vierailu Pumpkin Patchilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Inkuli <3 Suurin ja isoin kiitos kuvista ja niiden fiiliksestä tosiaan kuuluu kuvaajalle Marikalle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!