Pumpkin Patch & Happy Halloween!

Halloween on täällä! Sen olemassa olosta ovat muistuttaneet jo viikkoja lähes kaikkialla olevat koristeet kummituksista ja hämähäkinseiteistä luurankoihin ja hautakiviin. Yksi ihanimmista asioista amerikoissa juuri näin lokakuun aikaan ovatkin nämä lukuisat pumpkin patchit, joista voi ostaa mieluisan kurpitsan kotiin koristeeksi sellaisenaan tai kaiverrettavaksi. Me vierailimme itse asiassa kahdessa eri patchilla. Ensimmäiseksi Santa Monicassa, mutta totesimme sen hieman liian pieneksi, joten siirryimme seuraavaksi julkkiksiakin kuulemma vilisevälle Mr. Bones Pumpkin Patchille Culver Cityyn. Yleensä patcheilla on paljon lapsille suunnattua ohjelmaa, kuten kasvomaalauksia ja pomppulinnoja, mutta kyllä me aikuisetkin saatiin vierailustamme naurut irti - ja kuulen edelleen korvissani kuinka hauskaa meillä olikaan ja miten naurumme raikoi näillä pumpkin patcheilla.

Tämän kurpitsan (ja naurun) täyteisen postauksen myötä toivotankin kaikille ihanaa viikonloppua. Happy Halloween!

 
Oletko muuten koskaan kaivertanut kurpitsaa? Minä en ole. Näillä pumpkin patcheilla olisi sellaisille kursseille myös mahdollista osallistua. Ja itseasiassa täällä Mr. Bones Pumpkin Patchilla tuntui käyneen itse Heidi Klum kurpitsoja kaivertamassa. Amerikassa kun täytyy aina ratsastaa nimillä, jos joku on käyttänyt palveluasi, niin tästäkin löytyi täältä valokuva. Tämä jälkimmäinen käymämme paikka olikin paljon viihtyisämpi ja sieltä löytyi kaipaamamme kurpitsatalokin, jonka ikkunasta saimma otettua kuvia, kuten yhden suosikkiliikkeeni Brandy Melvillen instakuvissakin oli otettu. Halloween on iso juhla täällä, eikä vähiten kaupallisesti.

 
Olisi kiva kuulla miten sinä vietät Halloweenin?
Täällä Floridan päässä meidän Halloween tulee sujumaan huikeissa merkeissä. Suuntamme nimittäin Key Westiin, joka on kuuluisa huimista Halloween-juhlistaan. Lupaan raportoida niistä myöhemmin.


Eng // Happy Halloween and greetings from Mr. Bones Pumpkin Patch (Culver City, Los Angeles). How´s your Halloween?
  

2 kommenttia

  1. Voi ihana mitä kuvia :D Jos Hannu ja Kerttu olisivat menneet kurpitsataloon, niin olisi se varmasti näyttänyt juuri tuolta. Tosin kurpitsa on ehkä liian terveellistä lasten makuun, joten piparit ja karkit vetoavat saduissa ehkä paremmin. Mutta voin kyllä hyvin kuulla teidän naurun tänne asti läpi tämän postauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihh... mullakin kaikuu tosiaan meidän naurut kun näänkin vaan aina nämä kuvat - todellisia hyvänmielen kuvia :) Kiitos Milla kommentista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!