Malibu ja LA:n paras burgeri

Blogiani ja Instagramia (@sannasevenseas) pidempään seuranneet ovat saattaneet huomata kuinka tieni aina Los Angelesissa ollessani vie Pacific Coast Highwayta pitkin mutkitellen Malibuun. Yksi syy tähän reissuun löytyy Malibu Pier -laiturin nokasta. Siellä sijaitsee vaatimattomasti sanottuna kaupungin paras burgeripaikka. En ole toki tämän laajan miljoonakaupungin jokaista burgeria testannut, mutta ne mitä reissuillani olen testannut, niin tämän paikan burgeri kyllä kiilaa hienosti kärkeen. Puhun siis Malibu Farm Pier Cafesta.

Ennen kahvilaan siirtymistä kannattaa nälkää herätellä vaikkapa Malibun rannalla loikoillen ja surffareita katsellen ja mikseipä vaikka itsekin aaltoja kokeillen. Samalla voi myös haaveilla miltä tuntuisi asua joissain rannan omakotitaloista ja kuvitella, miltä tuntuisi joka aamu herätä meren kohinaan parvekkeesi alla. Suurimmalla osalla Malibun rantataloista on yksityisranta talonsa edustalla, mutta tämä kuvissa näkyvä rantakaistale on yleinen ranta. Autonkin saa helposti parkkiin ilmaiseksi kadun varteen, kunhan vähän aikaa etsii ja handlaa taskuparkkeerauksen.

 
 
Malibun laiturin alkupäässä sijaitsee heti Malibu Farmin uusin ravintola, jota en ole vielä testannut. Se vaikuttaa fiinimmältä vaihtoehdolta, joten jatka matkaa laiturin päähän, jossa itse kahvila sijaitsee.

Ja sitten päästäänkin itse burgeriin; sitä on saatavilla liha, kana ja kasvisversiona. Burgeria ei tarjoilla perinteisesti ranskalaisten kanssa, vaan jumalaisen hyvän parsakaali-perunamuusin kera sekä vihersalaatin. Toiveesta aterian saa myös paistetuilla perunoilla, mutta itselleni ainakin se muusi on se juttu. Kannattaa kokeilla! Myös kaikki muutkin annokset, joita keittiöstä asiakkaille kannetaan, näyttävät äärimmäisen herkullisilta. 


Malibu Farm kahvilan rento tunnelma ja kauniit vaaleat sisustusvalinnat saavat sinut viihtymään paikassa pidempäänkin. Ikkunoista kimaltelevat meren aallot, surffarit ja nariseva vanha puulaituri toimivat tunnelman tuojana. Laadukas ruoka kruunaa tietysti kaiken. Tätä paikkaa suosittelen lämmöllä.


Malibu Farm Pier Cafe, 23000 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265. Tsekkaa aukiolot ja menu täältä.


Eng // If you ask me - you can get LA´s best burger from Malibu Farm Pier Cafe.


3 kommenttia

 1. Oi voi voi, ihana Sanna aurinkoisessa Malibussa. Voit olla varma, että tuonne jos pääsen joskus seikkailemaan, niin tuo paikka menee kokeiluun heti! Muutenkin Malibu näyttää "mun mestalta" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen isosti kyllä! Ja toivottavasti pääset tosiaan joskus LA:hin seikkailemaan. Huikea paikka sille ja uskoisin tosiaan että on ihan sun mesta ;) Kiitos Milla kauniista sanoista ja kommentista :)

   Poista
 2. Onpa hyvännäköisiä hamppareita ja mimmejä! :D Tuonne pitää ehdottomasti päästä jos joskus eksyn huudeille, ihanan oloinen tunnelmakin. :)

  Iik iik, ootte nyt Floridassa, paljon palmuja ja aurinkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!