You are never too old...

 
"You are never too old to 
set another goal or 
to dream a new dream."

Olisi niin paljon kerrottavaa ja niin vähän aikaa. Siis siitä torstaista lähtien kun lentokoneen pyörät osuivat LAX:in kentälle, Kalifornia on napannut meidät pauloihinsa. Meidän suunnitelmien täyteistä reissuexceliä on yritetty lukea ja toteuttaa parhaamme mukaan. Ollaan tehty jo lyhyessä aikaa jo vaikka ja mitä. Aloitetaan nyt vaikka sillä että lauantaina käytiin Hollywood Bowlilla Florence and The Machinen keikalla ja että sunnuntaina vietettiin koko päivä Castaic Lakella motoristien hyväntekeväisyys-festareilla katsomassa Foo Fightersia! Mutta tämä tilaisuus ansaitsee ihan oman postauksensa, sillä eihän Dave nyt joka päivä mainitse Suomea lavalla, iiiihhihihh.

Otettiin eilen illalla varaslähtö mun tämän päiväisiin synttäreihin, vähän kuin varkain. Mentiin piknikille tähän meidän Venice Beachille ja reissukumppanini Ulla laulaa lurautti jo onnitteluvärssynkin cupcakesin kera. Auringonlasku itsessään toimi jo upeana näyttämönä. Ja en voinutkaan vastustaa hyppykuvan ottoa. Vaikkakin olen kärsinyt pitkittyneestä yskästä jo viikkokausia. Välillä olo heikkeneekin yskän vuoksi ja viikonloppuna tuntuikin hetken, että jopa kuume olisi nousemassa, mutta toivottavasti tää kaikki on nyt vain jetlagin ja väsymyksen ja onnen sekoitusta. Ainakin onnellisuuden allekirjoitan.

 

Näissä maisemissa me aloitetaan tämä uusi päivä täällä Kaliforniassa. Tänään saan tai joudun taas kääntämään uuden ikävuoden elämässäni. Olen kyllä aika onnen likka että saan tehdä sen näissä puitteissa ja erittäin hyvässä seurassa.
Aurinkoa ja palmuterkkuja kaikille teille sinne Suomeen! Palaan taas linjoille jahka aikaa enemmän liikenee. Siihen saakka kannattaa virittää muut somelinjat hyppysiin:

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:


Eng //  It´s my birthday today. Greetings from Venice Beach!

4 kommenttia

 1. Ois kysymys kun ite otin just snapchatin käyttöön lähinnä blogin takia ja myös huvin vuoksi. En vaan löydä tolla nimellä? enkä tiiä miten itse saisin sellaisen julkisen chatin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Sara, tarkista asetuksista (sieltä rattaan näköisen ikonin alta) että sulla lukee "Everyone" siinä kohdassa "Who can...". Tällöinen snäpit näkyy kaikille. Ja minut sieltä pitäisi löytää tosiaan ihan sannasmag nimellä :)

   Poista
 2. Voi Sanna, niiiiiin paljon onnea! Oon superonnellinen sun puolesta että pääsit viettämään synttäreitä juuri sun sielunmaisemassa. Mun piti monta kertaa huokaista syvään silkasta onnellisuudesta tätä postausta lukiessa. Ihanaa, että lähit!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Inka! Vitsi mikä hyvänmielen kommentti. Kiitos <3 Ja tosiaan, ihanaa että lähin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!