Pakkailua, reissusuunnitelmia ja TBEX-matkabloggaajakonferenssi

Uskokaa tai älkää, sanon sen suoraan, sen enempiä kiertelemättä - mä lennän huomenna takaisin sielunmaisemiini, Kalifornian auringon alle, Los Angelesiin! On tässä kieltämättä itselläkin hieman vaikea uskoa asiaa ja nipistelenkin aika ajoin itseäni ja hypin sisäisesti taivaisiin saakka onnesta. Mutta kuten elämä on opettanut, asioilla on tapana järjestyä ja jos oikein uskoo asioihin, niin aina löytyy jollain tapaa keino toteuttaa unelmansa.

Eeppisestä reissusta tulee olemaan siis kyse. Se, että olen aikoinaan tavannut Amerikan-sielunsiskoni, on ajanut meidät siihen tilanteeseen, että päästään nyt sinne melkein kaikki yhdessä samaan aikaan. En vain voinut jättää tätä tilaisuutta käyttämättä, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Lennän siis huomenna 50 State Puzzle-blogin Ullan kanssa samaa matkaa Los Angelesiin. Perillä odotteleekin meitä jo ihana Maria, jonka kanssa vietettiin paljon aikaa viime syksynä ja nyt keväällä LA:ssa. 

Reissu tulee olemaan minulle kaikin puolin erilainen ja opettava. Los Angelesin jälkeen lähdetäänkin verkostoitumaan toden teolla Floridaan, jossa pidetään TBEX-matkabloggaajakonferenssi lokakuun lopulla.

Huomenna olen takaisin Los Angelesissa ja tuolla samaisella Venice Beachillä ja en epäile yhtään etteikö hymy olisi yhtä leveänä, kuin tässä kuvassa syyskuussa.

Veikkaan että tämän tyyppisiä onnenhyppyjä tulee tehtyä useita Cali-siskojen kanssa. Tämä kuva on meidän viime reissusta ja hauskasta surffipäivästä, jolloin aallot tosin voitti meikäläisen 100-0.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Väänsin kättä itseni kanssa pitkään reissuun lähdöstä, ihan jo siitä syystä, koska joudun paluumatkalla lentämään yksin. Siis lentopelkoisena yksin, ilman miestäni. Pelko, oli siis yksi suurimmista esteistä tälle lähdölle, tai meinasi olla. Nyt joudun paluumatkalla kuitenkin kohtaamaan pelkoni ja yritän koko ajan skarpata sen asian suhteen. Menolennollakaan minulla ei ole tuttua ihmistä vieressä, mutta saan siitä mielenrauhaa, että Ulla lentää kuitenkin samassa koneessa kanssani. 
Sain hyvänä argumenttina tähän ajatuksen, että ajattelepa jos tulevaisuudessa joudun vaikka työni puolesta lentämään paljon. Se on totta. On aika rohkaistua tämänkin asian suhteen. Lupaan raportoida miten asian kanssa sitten aikoinaan kävi. Toivottakaa kuitenkin onnea!
Matkustan siis ilman maailman parasta matkakumppaniani, miestäni ja joudun olemaan erossa hänestä yli kaksi viikkoa. Se on pisin aika mitä koskaan kahdeksaantoistavuoteen ollaan oltu erossa toisistamme. En tiedä miten siihen voi ikinä tottua, mutta nyt otamme riskin kokeilla. Toki tiedän, että reissukumppanini Ulla kärsii samasta ikävästä. Ollaan tästäkin puhuttu Ullan kanssa ja päätetty vaan selvitä. Luulen että Amerikka pitää meistä kuitenkin hyvää huolta. Iltaisin varmasti ikävä hiipii vasta luokse. Onneksi on kaikki teknologia, jonka avulla voi vaivattomasti olla yhteyksissä kotiin rakkaaseen.

En ehkä kestä sitäkään, että ollaan menossa Foo Fightersin keikalle. Peace!

Tekemistä ollaan kehitylty jo hirmuisesti joka päivälle. Toivon tietysti tapaavani paikallisia LA-ystäviä, haikkaavani paljon ja eihän sitä tiedä uskaltaisiko sitä taas surffilaudan pyörteisiin.
Yksi asia on kuitenkin varma - me ollaan menossa Foo Fightersin keikalle! Tämä konsertti vaikutti myös aika isolta osin lähtööni, sillä Foo Fighters ja Dave! Ei ole ensimmäinen kerta, kun reissaan tuon bändin keikkojen perässä. Saakin nähdä millainen seikkailu meille oikein syntyykään tuona keikkapäivänä, koska se pidetään kauempana LA:sta ja tapahtuma on nimeltään Love Ride motoristitapahtuma. Haha. Kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka maskottina on viime vuosina ollut itse Jay Leno. Tästä combosta tulleen hyvin hauska keikkapäivä. Lupaan raportoida tästäkin, että miten meidän kävi.


Synttäritkin osuu reissun ajankohtaan ja tiedän olevani oikea onnentyttö, koska saan viettää jo toista kertaa juhliani peräkkäin rakkaassa LA:ssa. Floridan suuntaan siirryttäessä koetaan vielä Halloween-juhlatkin, jotka viime vuotisen perusteella ovat kyllä huikeita Amerikoissa. Ja sitten on vielä tosiaan itse TBEX-konferenssi! Sitä odotan suurella innolla ja sen tuomia muita mahdollisuuksia ja uusia tuttavuuksia. Kuulostaako tämä kaikki teistäkin ihan älyttömältä? Niin minunkin mielestä. Mutta ei auta kuin hypätä menoon mukaan ja pysytellä kyydissä. Pakkailut on aikalailla loppusuoralla ja aamulla odottaakin aikainen herätys ja nokka kohti Helsinki-Vantaata. Itku tulee varmasti kentällä, kun morjenstan elämäni rakkauden, mutta sanokaa että selviän. Kyllä, minä selviän. Me selvitään.Eng // Believe it or not but I'm off to LA tomorrow morning. Also I´m very excited to go to TBEX Florida end of this month.

23 kommenttia

 1. Huh huh! Niin siistiä! Lähtisin mukaan, jos voisin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh tosiaan, siltä minustakin tuntuu. Epätodellista ja kuitenkin täyttä totta! Elämä <3

   Poista
  2. Ja kyllä sää vielä ennätät niin enkelten kaupunkiin kuin sinne Nyciinkin. Usko pois! ;)

   Poista
 2. EN KESTÄ, VOI MITEN IHANA KIRJOITUS! Tässä on kaikki! Me todellakin selvitään, tämä matka on ollut määrä tapahtua! Niin ihmeellistä on jo se, että ollaan toisemme löytäneet. Apua melkein alkaa itkettää tämän postauksen lukeminen. Huh miten ihanaa! Ja yhdessä sitten voidaan nyyhkyttää ikävää toistemme olkapäätä vasten ;) Aamulla nähdään! Huiiii, enää muutama tunti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EN MINÄKÄÄN KESTÄ! Tää todella siis tapahtuu...?!? :DDD Kuin siistiä onkaan löytää samanhenkisiä ihmisiä elämään ja olla yhtä kreisi ja repäistä kaikkea tälläistä. Toivottavasti Amerikka on valmis! ;DDD

   Poista
 3. Super-hienoa ja hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni :) Amerikassa kaikki hyvin :)

   Poista
 4. Jes, aivan mahtavaa! Aivan huippuhienoa matkaa, tsemppiä lennolle, ja nähdään Floridassa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiih, todellakin nähdään Floridassa! :) Aika eeppistä!

   Poista
 5. Mietinkin eilen snäppiä katsellessa, että mihin se nainen taas pakkaa!! Mut ihan mahtavaa ja varmasti selviät niin lennoista kuin ikävästäkin. Aivan huippua reissua teille Ullan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :) Menolennoista on nyt selvitty ja hienosti menivät, jee! Kiitos reissutoivotuksista - täällä on IHANAAAA! <3

   Poista
 6. Mahtavaa! Tervetuloa lämpimään :)! Heitin sinulle blogissa #blogisitarina haasteen, jos auringon alla tekisi vaikka mieli palata juurille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! Lämmintä täällä on kyllä piisannut, vaikka pari pisaraa vettäkin on myöskin satanut. Mutta se ei onneksi haittaa lainkaan. LA on mahtavuutta! :) Kiitos myös #blogisitarina haasteesta. Tartun siihen mieluusti (kunhan LA antaa aikaa sille, hihh) :)

   Poista
 7. Eeppinen reissu kyllä edessä! Foo Fightersin keikka kelpaisi itsellenikin. Tsemppiä tosi paljon tuohon paluulentoon ja kyllä pari viikkoa menee nopsaan erossa miehestä, kun on paljon tekemistä. Ja onneksi teillä tytöillä on toisenne :) IHANAA REISSUA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Hihihih... Täällä sitä perillä ollaan ja nautitaan elosta! Foo Fightersin keikka oli ihan mieletön, iiiks! Ja onneksi menolento tänne jo sujui mallikkaasti - toivottavasti myös paluu. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 8. Hurjaa ja ihanaa reissua! Ihan mahtavaa, tuollaisesta tilaisuudesta kannattaa ottaa kaikki irti. Seurailen täältä ruudun takaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti! Perillä ollaan turvallisesti ja oi että on ihanaa! Kiva että seuraat seikkailua mukana :)

   Poista
 9. Anonyymi10/15/2015

  "Siis lentopelkoisena yksin, ilman miestäni. Pelko, oli siis yksi suurimmista esteistä tälle lähdölle, tai meinasi olla"

  Ajattele niin, että ei miehesi sinua pystyisi auttamaan vaikka olisi vieressäkin. Ellei sitten satu olemaan ammatiltaan lentäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vierustoverista saa isosti tukea pelkoon, mutta yritän nyt olla rohkea yksin. Menolento meni onneksi tosi onnistuneesti :)

   Poista
 10. Voe että, teillähän on vaikka mitä kivaa ohjelmassa! Tulee takuulla upea reissu. Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos reissutoivotuksista! Reissu on alkanut jo tosi upeissa merkeissä ja toivottavasti jatkuukin niin ;) Pienesti kurkkukiu ja yskä meinaa ottaa valtaansa, mutta yritän sivuuttaa sen. Ei lomalla ole aikaa sairastaa...! :D

   Poista
 11. Ihanaa Sanna!!! Mää ehin nyt vasta kommentoida ko te ootte jo Amerikassa mutta oon varma että menolento meni hyvin, ja paluulento menee kans. Sikana terkkuja palmuille ja Marialle, nauttikaa nauttikaa nauttikaa!

  Härkää sarvista, sää oot jo puolimatkassa voittamassa pelkoja kun päätös on tehty ja oot jo siellä. Oot kova mimmi ja siitä kannattaa olle ylpeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Inka! <3 Ihana kommentti ja muistuttelen tätä itselleni koko ajan :)
   Terkkuja takaisin täältä palmujen alta <3 Ja nautitaan todellakin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!